12 idei GENIALE pe care ar trebui să le știe toți părinții

Ca părinți, nu trebuie să fim mereu stricți, trebuie să fim de cele mai multe ori foarte inventivi și să găsim zi de zi modalități noi de a ne ușura viața atunci când avem de crescut și de stăpânit monstruleți mici.

 

Iată aici câteva idei care te-ar putea ajuta:

1. Desenatul pereților

1-desenat-peretii-1105185
În cazul în care copilului tău îi place deseneze, îi va plăcea cu siguranță ideea unei role de hârtie și a unei rame foto pe perete.

2. Căni magnetice

2-cani-magnetice-7102974
În cazul în care copiii nu pot ajunge la rafturile înalte din bucătărie, folosește niște magneți și lipește-le cănile copiilor. În acest fel, le poți atârna pe orice suprafață metalică – de exemplu, frigiderul.

3. Pahare antirăsturnare

3-pahar-4376802
Folosește pahare de plastic cu capace de cafea, inghetata sau iaurt pentru a crea opere de artă – lipiciul, vopseaua sau apa nu se vor vărsa pe masă.

4. Lipici antialunecare

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
4-papuci-lipici-5184294
În cazul în care copilul alunecă în papuci, utilizează un pistol de lipit – o pereche de benzi de lipici pe tălpi îl vor ajuta să nu cadă.

5. Un birou dintr-un pătuț

5-birou-8481566
Poți face cu ușurință dintr-un pat vechi, un birou pentru copilul tău.

6. Hamac

6-hamac-8015034

7. Protecție împotriva deschiderii

7-dulap-4694524
Pentru a te asigura că cei mici nu deschid dulapurile cu lucruri periculoase în interiorul, folosește un burete de păr.

8. Baia

8-baia-8633225
Pune câteva bețe strălucitoare in cadă, iar copii tăi vor adora să facă baie.

9. Un garaj cu mai multe nivele

9-garaj-4304706
Acum, fiecare mașină de jucărie are propriul loc de parcare.

10. Un cuib confortabil

10-patut-7238317
Poți creea un colț magic folosind un baldachin și o mulțime de becuri luminoase.

11. Protecție împotriva soarelui și a insectelor

12-protectie-8769651
Acoperă pătuțul copilului cu un cearceaf pentru a evita insolația și mușcăturile de insecte.

12. Acadele de casă

10-jeleu-4533423

 

0 comentarii pe “12 idei GENIALE pe care ar trebui să le știe toți părinții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.