12 lucruri care te fac ATRĂGĂTOARE în fața BĂRBAȚILOR! Nu se va putea abține să te atingă!

Trăim cu impresia că pe bărbați nu îi interesează moda și le subestimăm capacitatea de a îi înțelege subtilitățile. Există însă câteva lucruri din imaginea unei femei pe care bărbații pur și simplu le adoră.

Iată care sunt stilurile care le plac:

1. Bluzele și rochiile cu umerii goi

Umerii și clavicula sunt la fel de sennzuale precum gleznele. E imposibil să nu fii atent la o fată care poartă ceva cu umerii goi.

2. Hanoracele

Această piesă vestimentară spune că persoana care o poartă are simțul umorului și că are încredere în ea. Prin urmare, va fi interesant și ușor să comunici cu ea.

FOLLOW ME

3. Rochiile în culori neon

Culorile neon, mai ales pe un corp bronzat, sunt asociate cu fructele exotice, iar cele care le poartă ies în evidență.

4. Cămășile bărbătești

E întotdeauna uimitor cum cămășile bărbătești le vin mai bine femeilor, dar e adevărat. O femeie arată minunat într-o cămașă bărbătească.

5. Blugii albi

Nu se știe exact care e motivul, dar bărbaților le plac fetele în blugi albi. O ținută simplă, relaxată, compusă din niște blugi și un tricou, îți evidențiază formele.

6. Îmbrăcămintea sport

Pantalonii strâmți de antrenament și tricourile nu au cum să nu atragă atenția.

7. Coada de cal

Ceea ce e atât de atrăgător la această coafură este legănarea cozii atunci când mergi și faptul că îți evidențiezi trăsăturile faciale, fiind totuși elegantă.

8. Dantela

Tot ce îți trebuie pentru a atrage atenția e dantela – acesta e cel mai feminin element. Nimic nu e mai atrăgător decât pielea care se vede prin dantelă.

9. Gecile de piele

Să recunoaștem – geaca de piele te face să te simți dură și încrezătoare, iar bărbații adoră încrederea. Purtând o geacă de piele vei părea puternică și independentă.

10. Hainele cu spatele gol

E imposibil să-ți iei privirea de la fetele cu spatele gol. Acest tip de haine descoperă fără exagerare, oferind un aer care este în același timp regal, neajutorat și senzual.

11. Rochiile ușoare cu crepeu mare

Acestea sunt romantic, fără să expună prea mult – arată destulă piele cât să spună că fata este demnă. O rochie lungă cu o spărtură mare e mult mai atractivă decât o rochie mini.

12. Hainele office

Poate că fusta creion și tocurile nu sunt foarte confortabile, dar sigur sunt sexy și arată că ești independent și inteligentă. În plus, bărbații au fantezii cu femei îmbrăcate office.

Citește și: 10 gesturi care te fac seducătoare în fața bărbaților

O femeie poate fi sexy într-un mod subtil și extrem de simplu. Ne naștem cu asta, dar unele femei nu știu exact cum să scoată această latură la iveală.

Iată câteva lucruri căror bărbații nu le pot rezista.

1. Când o femeie își mușcă buza

Copiii fac un gest simiar când sunt emoționați sau când le e frică. Bărbații simt afecțiune, iar buzele tale îi vor atrage atenția.

2. Piele fină

Nu e nimic mai sexy decât o femeie cu piele fină. Nu degeaba epilarea a existat încă de pe vremea Romei sau Egiptului Antic.

3. O coafură definită

Te face să arăți ca o femeie de afaceri, atrăgătoare și îți lasă la vedere gâtul și urechile.

4. Un look deosebit

Bărbații vor să le cunoască pe cele care ies în evidență. Un tatuaj sau părul albastru pot fi motive excelente pentru a începe o conversație.

5. Când o femeie poartă cămașa unui bărbat

Când îi porți hainele nu spui numai că le vrei aproape de corpul tău, ci și că îl vrei pe el.

6. O privire peste umăr

O privire misterioasă peste umăr are un fel de magie specială. Nu degeaba frumusețile din secolul trecut se uitau de pe postere exact în acest fel.

7. Încrederea în sine

Când o femeie care știe că e superbă intră în cameră, ea atrage imediat atenția tuturor bărbaților prezenți. E important însă ca încrederea să nu fie exagerată, fiindcă asta e respingător.

8. Umăr gol

Umerii rotunzi, goi, le inspiră bărbaților dorința de a îmbrățișa și de a proteja. Acest stil le face pe femei să fie mai delicate și mai sexy.

9. Un mers frumos pe tocuri

Unele femei disprețuiesc tocurile, altele nu-și pot imagina o zi fără ele. Dacă vrei să porți tocuri înalte, asigură-te că mersul tău este lin și frumos. Altfel, tot farmecul va fi distrus.

10. Ochelarii

Ochelarii te fac să pari mai strictă și de neabordat, iar asta îi atrage pe bărbați ca un magnet. În plus, te poți juca, flirtând, cu acest accesoriu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.