12 modele de tatuaje pentru fete

Tatuajele sunt extreme de la modă în ultima vreme. Oamenii adoră să-și exprime emoțiile prin diferite imagini sau cuvinte. Deși poate părea un lucru apreciat de băieți, fetele sunt chiar mai atrase de acest domeniu. Desigur, fiecare fată își dorește să aibă un tatuaj cât mai interesant și unic. Iată câteva idei.

1. Așa a început totul…

1-1-600x600-8571866

Primul tatuaj este destul de dificil. Nu ești convinsă dacă va ieși bine, îți e frică să nu fie dureros și te gândești la ce vor spune părinții și familia ta.

Următoarele  imagini vor reprezenta o gamă variată de tauaje pentru care poți opta:

2. Tatuaj tribal

2-1-600x600-6989672

Este vorba despre desenarea animalului tău spiritual. Poți alege orice animal simți tu că te reprezintă. Formele geometrice oferă un aspect mult mai interesant tatuajului.

3. Povestea lunii

Luna și diferitele sale ipostaze…

4. Unicitate

FOLLOW ME

Aripile sunt foarte populare în lumea tatuajelor și reprezintă dorința de libertate a spiritului.

5. Zborul

La fel ca și în cazul tatuajului de mai sus, este vorba despre sentimental de independență, de zbor. Dacă ești un spirit liber, care se bazează pe instinct, mai mult decât pe regulile impuse de societate, este o bună opțiune pentru un tatuaj care să te și reprezinte.

6. Clădirile orașului New York

Poate fi vorba despre un vis al tău sau despre diferite semnificații ale zgârie-norilor.

7. Tatuajul alb

Este extreme de potrivit pentru o fată și oferă un plus în imaginea ta. Este accesoriul perfect pentru o rochie alba cu spatele gol.

8. Elemente fantastice

Asta dacă vrei să-ți păstrezi intact copilul din tine, pentru un timp cât mai îndelungat.

9. Iubitoarea de unicorni

10. Dream catcher

Acesta a devenit foarte popular în ultimii ani și reprezintă un obiect care-ți colectează visele.

11. O simplă floare

16-1-600x517-6658882

Nu toate tatuajele trebuie să fie extrem de complexe,cu foarte multe detalii. Acest exemplu este dovada vie că o simplă floare poate crea un tatuaj extrem de frumos.

12. Citate

tatuaj-600x600-9996002

Citatele sunt unele dintre preferate. Poți să scrii un anumit pasaj dintr-o carte sau chiar o melodie. Orice te reprezintă și orice lucru în care crezi poate fi transformat într-un tatuaj original.

Înainte de a-ți face primul tatuaj, trebuie să ții seama de anumite lucruri:

1. Începe cu ceva mic

Dacă ești nou în acest domeniu, nu e nicio rușine dacă începi cu ceva mic. Dă-ți șansa să înveți cum merge procesul, cum suportă pielea ta vopseaua și cum se vindecă trupul tău.

2. Cunoaște-ți toleranța la durere

E bine să vrei să te autodepășești, dar pentru primul tatuaj e mai bine să respecți limitele corpului tău. Dacă ești foarte sensibișă, nu te tatua în zona coastelor, a cotului, în spatele genunchilor sau în zona inghinală.

3. Ai grijă la timp

Expunerea la soare și scufundările pot deteriora noile tatuaje, astfel că nu ar fi o idee bună să îți faci un tatuaj vara. Cel mai bine ar fi să te tatuezi primăvara sau toamna devreme. Nu te va arde soarele și vei putea să îți lași brațul sau piciorul descoperit, ca să te vindeci.

Cum se întreține un tatuaj imediat după aplicare:– se aplica ulei care conține vitamina E, de cât mai multe ori pe zi– se interzice apa firbinte pe tatuaj– nu trebuie să te expui la soare în prima săptămână– evită mersul la piscină și băile în apă fierbinte

4. Nu alege ceva ieftin

Dacă nu ai niște prieteni de încredere care să îți recomande un salon extraordinar de ieftin, dacă ceva sună prea bine ca să fie adevărat, probabil așa e. îți modifici corpul pentru totdeauna – dacă asta nu merită o investiție decentă, nu știu ce altceva merită să nu te grăbești.

5. Documentează-te despre artistul la care vei merge

Cercetează-l pe cel care o să se „joace” cu corpul tău. Înainte de a decide la cine mergi, uită-te la portofoliul mai multor artiști și asigură-te că stilul lor se potrivește cu al tău. Citește și recenziile de pe rețelele de socializare.

6. Alege înțelept

Indiferent cât de îndrăgostită ești, poate fi riscant să îți tatuezi numele partenerului. Asigură-te că vei putea trăi cu alegerea asta toată viața.Atunci când te-ai hotărât să-ți faci un tatuaj, cel mai bine ar fi să alegi ceva care să însemne mult pentru tine sau care să te inspire, pentru că alegi un tatuaj care exprimă ceea ce simți, șansele ca acesta să fie unic sunt mult mai mari. Dacă știi deja ce vrei, trebuie să cauți cu mare atenție artistul care să-ți facă tatuajul. Este o procedură dureroasă și care presupune riscuri, așa că ar fi mai bine să mergi într-un loc care îți inspiră siguranță.Trebuie să știi că un tatuaj necesită o investiție costisitoare. Dacă îți dorești asta foarte mult, cel mai bine ar fi să economisești până când ai suficienți bani pentru a-l face. Deși poate fi acoperit în timp, un tatuaj este în principiu un lucru permanent. Îndepărtarea tatuajului cu laserul este mult mai dureroasă decât tatuajul în sine, așa că ar trebui să te gândești bine înainte de a lua mare decizie. Nu face asta impulsiv.

Zona în care îl faci este la fel de importantă. Unele dintre cele mai dureroase zone sunt coastle, gleznele sau mușchii fesieri.

7. Nu-ți implica fața

Poți să îți tatuezi chipul pisicii tale oriunde pe corp – dar nu pe față!

8. Gândește-te bine

Acordă-ți niște timp pentru a te gândi dacă ești mulțumită de alegerile făcute – când vine vorba ede model, loc, artist. Spontaneitatea e bună, dar să-ți modifici corpul pentru toată viața e o decizie importantă. Asigură-te că iei această hotărâre într-o stare corectă și pentru motivele potrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.