12 PIESE VESTIMENTARE pe nu trebuie să le mai porți


La fel ca machiajul, îmbrăcămintea trebuie să fie adecvată vârstei tale. Bluza preferată, care-ți venea perfect la 18 ani, s-ar putea să nu te mai avantajeze acum. Hainele nepotrivite te pot îmbătrâni cu 10 ani.

Iată cele 12 lucruri care te imbătrânesc:

1. Ciorapii cu printuri

Aceștia sunt potriviți doar pentru show-urile de modă sau pentru ședințele foto. În viața de zi cu zi, aceștia pot fi mult prea exagerați și vă pot da un aspect îmbătrânit.  Pentru un aspect mai plăcut și rafinat, alege un ciorap simplu, fără model.


2. Bluzele cu „aripi”

Acestea arată bine doar pe fetele cu o siluetă de invidiat. Dacă ai un alt tip de siluetă, ar fi mai bine să renunți la ele. Vei părea mult mai corpolentă decât ești de fapt.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Hainele sac

Hainele de acest tip ascund silueta și dau un aspect învechit imaginii tale. Look-ul tău ar putea fi îmbunătățit dacă porți o jachetă scurtă, care îți va accentua talia.

4. Materialele

Orice ținută poate fi distrusă dacă este realizată din materialele nepotrivite. Cele clasice sunt cele mai potrivite, pentru ca ținuta ta să fie una de calitate.

5. Pietrele sau decorațiunile de pe haine

Materialele translucide, însoțite de pietre sau alte accesorii te fac să pari mai în vârstă. Piesele vestimentare pot fi accesorizate, dar cu mare grijă. Hainele mult prea încărcate sunt de prost gust.

6. Imprimeurile vesele

Optează pentru hainele mai clasice, care nu vor ieși niciodată din modă. Acestea vor fi mult mai apreciate, iar look-ul tău va fi unul de succes.

7. Nuanțele pământii

Aceste culori nu sunt potrivite pentru femeile în vârstă. Subliniază ridurile și conferă feței un aspect nesănătos. Nuanța cafelei este, totuși, acceptată.

8. Print-urile florale

Acestea sunt destul de învechite și plus de asta, foarte greu de combinat. Cel mai bine ar fi să optezi pentru un stil clasic, fără imprimeuri sau ornamente. Acest stil va fi mereu la modă.

9. Căciulile voluminoase

În cazul căciulilor, trebuie să îmbini frumusețea și confortul. Cele cu imprimeuri și decorațiuni trebuie evitate cât mai mult. Poți alege diferite pălării. Acestea sunt la modă și foarte apreciate.

10. Perlele masive

Perlele sunt foarte greu de purtat și multe femei le adoptă în ținute total necompatibile. Chit că ești atașată de colierul din perle de la bunica, ar trebui să înțelegi că acesta nu mai este la modă. Îți poate oferi un aspect demodat.
Alege, mai bine, un colier cu mărgele micuțe sau cu un pandantiv perlat.

11. Costumele office

Seturile nu sunt recomandate. Ar fi bine să optezi pentru o combinație dintre o fustă neagră sau închisă la culoare și o jachetă mai deschisă sau invers.

12. Hainele cu multe accesorii

Hainele accesorizate cu cât mai multe buzunare sau curele se purtau acum 30 de ani. Dacă optezi pentru ele în ziua de astăzi, vei părea mult mai îmbătrânită. Alege o cămașă simplă și rafinată. Vei avea astfel un look mult mai actual.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.