12 PIESE VESTIMENTARE pe nu trebuie să le mai porți

La fel ca machiajul, îmbrăcămintea trebuie să fie adecvată vârstei tale. Bluza preferată, care-ți venea perfect la 18 ani, s-ar putea să nu te mai avantajeze acum. Hainele nepotrivite te pot îmbătrâni cu 10 ani.

Iată cele 12 lucruri care te imbătrânesc:

1. Ciorapii cu printuri

Aceștia sunt potriviți doar pentru show-urile de modă sau pentru ședințele foto. În viața de zi cu zi, aceștia pot fi mult prea exagerați și vă pot da un aspect îmbătrânit.  Pentru un aspect mai plăcut și rafinat, alege un ciorap simplu, fără model.

2. Bluzele cu „aripi”

Acestea arată bine doar pe fetele cu o siluetă de invidiat. Dacă ai un alt tip de siluetă, ar fi mai bine să renunți la ele. Vei părea mult mai corpolentă decât ești de fapt.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Hainele sac

Hainele de acest tip ascund silueta și dau un aspect învechit imaginii tale. Look-ul tău ar putea fi îmbunătățit dacă porți o jachetă scurtă, care îți va accentua talia.

4. Materialele

Orice ținută poate fi distrusă dacă este realizată din materialele nepotrivite. Cele clasice sunt cele mai potrivite, pentru ca ținuta ta să fie una de calitate.

5. Pietrele sau decorațiunile de pe haine

Materialele translucide, însoțite de pietre sau alte accesorii te fac să pari mai în vârstă. Piesele vestimentare pot fi accesorizate, dar cu mare grijă. Hainele mult prea încărcate sunt de prost gust.

6. Imprimeurile vesele

Optează pentru hainele mai clasice, care nu vor ieși niciodată din modă. Acestea vor fi mult mai apreciate, iar look-ul tău va fi unul de succes.

7. Nuanțele pământii

Aceste culori nu sunt potrivite pentru femeile în vârstă. Subliniază ridurile și conferă feței un aspect nesănătos. Nuanța cafelei este, totuși, acceptată.

8. Print-urile florale

Acestea sunt destul de învechite și plus de asta, foarte greu de combinat. Cel mai bine ar fi să optezi pentru un stil clasic, fără imprimeuri sau ornamente. Acest stil va fi mereu la modă.

9. Căciulile voluminoase

În cazul căciulilor, trebuie să îmbini frumusețea și confortul. Cele cu imprimeuri și decorațiuni trebuie evitate cât mai mult. Poți alege diferite pălării. Acestea sunt la modă și foarte apreciate.

10. Perlele masive

Perlele sunt foarte greu de purtat și multe femei le adoptă în ținute total necompatibile. Chit că ești atașată de colierul din perle de la bunica, ar trebui să înțelegi că acesta nu mai este la modă. Îți poate oferi un aspect demodat.
Alege, mai bine, un colier cu mărgele micuțe sau cu un pandantiv perlat.

11. Costumele office

Seturile nu sunt recomandate. Ar fi bine să optezi pentru o combinație dintre o fustă neagră sau închisă la culoare și o jachetă mai deschisă sau invers.

12. Hainele cu multe accesorii

Hainele accesorizate cu cât mai multe buzunare sau curele se purtau acum 30 de ani. Dacă optezi pentru ele în ziua de astăzi, vei părea mult mai îmbătrânită. Alege o cămașă simplă și rafinată. Vei avea astfel un look mult mai actual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.