12 tendințe ciudate care ar trebui interzise

Trendsetterii sunt uneori mult prea dornici să scape de mediocritate. Iată câteva tendințe și idei de combinații nebunești, care sunt destul de exagerate – citește mai departe cu grijă și amintește-ți că nu hainele te fac să fii o persoană unică:

1. Blugii cu plasă
Una dintre tendințele populare este purtarea blugilor sfâșiați cu un dres plasă cu ochiuri mari pe dedesubt. Cel mai șic ar fi dacă dresul ar avea o bandă neagră, deasupra taliei blugilor.

2. Pantofi transparenți

Femeile moderne pot să își împlinească visul din copilărie și să poarte niște pantofi care seamănă cu cei ai Cenușăresei. Sau… aproape. Nu pot fi descriși ca practici sau confortabili, dar sigur te vor face să ieși în evidență.

3. Blugi suspendați

Aceștia sunt, probabil, cei mai ciudați blugi pe care i-ai văzut vreodată. Sau sunt ciorapi? Nu prea știm cum să îi definim, dar au cu siguranță un avantaj – sunt ușor de dat jos.

FOLLOW ME

4. Jacheta cu umerii goi

Poate că această jachetă ar merge cu blugii descriși mai sus. Jacheta cu umerii goi este cea mai bună alegere pentru fetele care sunt rebele la exterior, dar romantice în adâncul inimii.

1-27-1200x630-4577113
5. Colanți practici

Colanții cu găuri și săgeți au devenit foarte la modă, oricât de surprinzător ar părea. Ei sunt o idee bună, totuși, deoarece nimic nu se rupe mai repede decât nailonul.

6. Costumul de pijamale

Acest stil de îmbrăcăminte a apărut pe pasarelele de modă în urmă cu câțiva ani, datorită mărcii D&G. După o vreme, costumele de pijama au devenit disponibile și în magazinele obișnuite.

7. Pietre prețioase pe papuci

Nu, nu e o glumă – chiar există niște papuci cu pietre prețioase lipite pe ei. Ei sunt creația designerului britanic Christopher Kane.

8. Fustele cu pantaloni

Nu e ceva absolut nou să porți fuste sau rochii peste pantaloni, dar ceea ce e foarte la modă în acest sezon e combinația dintre fustele transparente și blugi.

2-27-1200x630-5432518
9. Pantofii cu blană

Blana a fost considerată un semn al luxului și al stilului, așa că astăzi designerii o folosesc și pentru articole vestimentare neobișnuite.

10. Costum de baie pentru față

Scopul acestui costum e să protejeze fața de lumina soarelui. Este un mod simplu și eficient de a preveni îmbătrânirea prematură a feței.

11. Pantofi cu talpă de dinți și șlapi cu talpă în formă de sandviș

Acestea sunt niște lucruri cu adevărat excentrice pentru cele mai curajoase persoane – toți vor rămâne cu gura căscată dacă te vor vedea purtând așa ceva.

12. Șlapi în formă de pește

Nu numai designerii de modă pot fi creativi – aceștia nu sunt chiar niște șlapi care să poată fi purtați. Ei fac parte dintr-o reclamă la o cremă anti-fungică. Se presupune că așa miros picioarele afectate.

3-27-1200x630-5172993

Pe Internet există o mulțime de trucuri nebunești – precum folosirea unor obiecte ascuțite (un cuțit, de exemplu) pentru a-ți separa genele sau pentru a trage linii perfecte cu dermatograful.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.