#TIPS&TRICKS

12 tendințe ciudate care ar trebui interzise

Scris de Laura P la 13 septembrie 2017

Trendsetterii sunt uneori mult prea dornici să scape de mediocritate. Iată câteva tendințe și idei de combinații nebunești, care sunt destul de exagerate – citește mai departe cu grijă și amintește-ți că nu hainele te fac să fii o persoană unică:

1. Blugii cu plasă
Una dintre tendințele populare este purtarea blugilor sfâșiați cu un dres plasă cu ochiuri mari pe dedesubt. Cel mai șic ar fi dacă dresul ar avea o bandă neagră, deasupra taliei blugilor.

2. Pantofi transparenți

Femeile moderne pot să își împlinească visul din copilărie și să poarte niște pantofi care seamănă cu cei ai Cenușăresei. Sau… aproape. Nu pot fi descriși ca practici sau confortabili, dar sigur te vor face să ieși în evidență.

3. Blugi suspendați

Aceștia sunt, probabil, cei mai ciudați blugi pe care i-ai văzut vreodată. Sau sunt ciorapi? Nu prea știm cum să îi definim, dar au cu siguranță un avantaj – sunt ușor de dat jos.

4. Jacheta cu umerii goi

Poate că această jachetă ar merge cu blugii descriși mai sus. Jacheta cu umerii goi este cea mai bună alegere pentru fetele care sunt rebele la exterior, dar romantice în adâncul inimii.


5. Colanți practici

Colanții cu găuri și săgeți au devenit foarte la modă, oricât de surprinzător ar părea. Ei sunt o idee bună, totuși, deoarece nimic nu se rupe mai repede decât nailonul.

6. Costumul de pijamale

Acest stil de îmbrăcăminte a apărut pe pasarelele de modă în urmă cu câțiva ani, datorită mărcii D&G. După o vreme, costumele de pijama au devenit disponibile și în magazinele obișnuite.

7. Pietre prețioase pe papuci

Nu, nu e o glumă – chiar există niște papuci cu pietre prețioase lipite pe ei. Ei sunt creația designerului britanic Christopher Kane.

8. Fustele cu pantaloni

Nu e ceva absolut nou să porți fuste sau rochii peste pantaloni, dar ceea ce e foarte la modă în acest sezon e combinația dintre fustele transparente și blugi.


9. Pantofii cu blană

Blana a fost considerată un semn al luxului și al stilului, așa că astăzi designerii o folosesc și pentru articole vestimentare neobișnuite.

10. Costum de baie pentru față

Scopul acestui costum e să protejeze fața de lumina soarelui. Este un mod simplu și eficient de a preveni îmbătrânirea prematură a feței.

11. Pantofi cu talpă de dinți și șlapi cu talpă în formă de sandviș

Acestea sunt niște lucruri cu adevărat excentrice pentru cele mai curajoase persoane – toți vor rămâne cu gura căscată dacă te vor vedea purtând așa ceva.

12. Șlapi în formă de pește

Nu numai designerii de modă pot fi creativi – aceștia nu sunt chiar niște șlapi care să poată fi purtați. Ei fac parte dintr-o reclamă la o cremă anti-fungică. Se presupune că așa miros picioarele afectate.

Pe Internet există o mulțime de trucuri nebunești – precum folosirea unor obiecte ascuțite (un cuțit, de exemplu) pentru a-ți separa genele sau pentru a trage linii perfecte cu dermatograful.

 

 

Citește și: 7 tendințe RUȘINOASE care ar trebui să dispară

Moda a fost foarte capricioasă în ultimii ani. Dacă unele tendințe vor trece de testul timpuluui, altele ar trebui să rămână în trecut (sau la coșul de gunoi), unde le e locul. Iată niște modele de haine care ar fi fost mai bine să nu existe.

1. Pantalonii lăsați

 

Băieți, e vremea să vă trageți pantalonii pe voi. Această modă ține de prea mult timp, făcându-i pe tipi să creadă că ne interesează lenjeria lor.

2. Bureții pentru umeri

Au apărut prin anii treizeci, pentru a crea iluzia unei talii mai mici și au mai fost la modă de câteva ori de atunci, mai ales prin anii optzeci.

 

3. Colanții purtați ca pantaloni

Alt trend din anii optzeci, colanții te făceau să pari mai slabă – purtați pe sub o fustă sau o rochie. Oricum, de când au devenit o alternativă pentru pantaloni, lenjeria intimă e complet la vedere prin materialul transparent.

4. Ciocate

 

Acești pantofi complet atât de nepractici din perioada medievală erau considerați un simbol al bogăției pe atunci. Împreună cu oalele de noapte și ciuma, pantofii aceștia ar trebui să rămână probabil în Evul Mediu.

5. Lumânărica

Un stil esențial al anilor șaizeci – deși nimănui nu i-a stat bine cândva cu părul scurt în față și lung în spate. Nici măcar în mod ironic nu ar trebui să se tundă cineva așa.

6. Pantalonii de harem

 

Acești pantaloni largi au fost purtați de MC Hammer și s-au dovedit populari printre tinerele fete ce stau la coadă la Sturbucks pentru latte-uri condimentate.

7. Arcurile pentru crinolină

Purtate de femei în secolul XIX, aceste fuste făceau talia să pară foarte subțire și fundul foarte mare. De asemenea, făceau ca așezarea sau mersul să fie imposibile, plus că dăunau șoldurilor. Ar trebui să rămână cu siguranță în trecut.

 

Citește și:  10 SECRETE de zi cu zi care îți vor salva HAINELE când ai nevoie de AJUTOR

Internetul oferă tinerilor o mulțime de avantaje și oportunități. Ei își pot menține legăturile cu grupurile cu care ar fi mai dificil altfel și pot accesa mai multe informații ca oricând. Comunitățile care se formează în urma interacțiunilor online pot fi de ajutor tinerilor pentru a-și forma încrederea în sine și abilitățile sociale.

Să intrii pe Facebook, Twitter, Instagram sau Snapchat a devenit un obicei zilnic al multor oameni. Pe lângă interacțiunea cu ceilalți, pe rețelele de socializare și pe alte site-uri poți găsi o mulțime de articole cu sfaturi pentru a face diverse lucruri și pentru a-ți ușura viața. Internetul e plin de trucuri și sfaturi pentru orice situație – chiar funcționează oare toate? Iată unele care au fost încercate și chiar sunt utile:

1. Un bețișor de urechi și oțetul te pot ajuta să scapi de cerneala de pe geantă


Chiar funcționează. De altfel, te ajută și să verifici calitatea genții: dacă e autentică, vopseaua nu se va lipi de bețișor..

2. Scapă de cutele mici folosind placa de păr

 

Cutele dispar foarte repede – această metodă funcționează numai cu hainele lejere, totuși – precum fustele sau tricourile. Articolele vestimentare mai grele nu se vor îndrepta.

3. Protejslipurile te ajută să-ți usuci rapid pantofii și să scapi de mirosurile neplăcute

 

Dacă nu ai un uscător de păr la îndemână, acesta e un mod grozav de a scăpa de umezeala în exces din încălțăminte – se va usca în două ore.

4. Dacă aplici ceară pe teniși și îi usuci apoi cu un foehn, aceștia vor deveni rezistenți la apă

 

Această metodă funcționează 100%. Stratul de ceară va fi invizibil și te va proteja în mod eficient de apă. Trucul ar putea fi foarte util într-o drumeție sau pe vreme ploioasă.

5. Poți scăpa de zgârieturile de pe pantofi cu ajutorul vaselinei

 

Zgârieturile mici devin mai puțin vizibile, iar cele mai profunde vor fi însă destul de proeminente încă.

6. Scamele de pe haine pot fi îndepărtate ușor cu o lamă de ras

 

Chiar funcționează – scamele vor fi îndepărtate. Nu abuza însă de acest truc, deoarece îți vei distruge hainele.

7. Pasta de dinți te scapă de petele de transpirație de pe haine

Acest truc chiar funcționează, dar numai în cazul hainelor deschise la culoare. Pentru a evita, pe viitor, alte pete de transpirație la subraț, poți folosi un protejslip subțire.

8. Pune o revistă rulată în cizmele tale lungi pentru a le menține forma

 

9. Gelurile antibacteriane pentru mâini ajută la îndepărtarea petelor de cerneală de pe haine

Acest truc funcționează de minune. Gelul antibacterian poate îndepărta nu numai petele de cerneală, ci și petele de marker permanent.

10. Dacă ți s-a slăbit vreun nasture, aplică pe el niște ojă 

 

Trucul funcționează pentru nasturii mici de pe tricouri și cămăși, dar și pentru cei mai mari, de pe hainele sau jachetele de iarnă.

--