12 TRUCURI de FRUMUSEȚE pe care le știe orice femeie DEȘTEAPTĂ

Aplicarea machiajului este un proces complicat, care consumă destul de mult timp. Din fericire, există câteva trucuri care te pot ajuta să fii frumoasă cu un minimum de efort, într-un timp rapid. Iată niște exemple:

1. Aplică dermatogaf lichid peste creion

Dacă nu poți desena o linie dreaptă cu dermatograful lichid, folosește mai întâi un creion pentru a desena conturul. Dermatograful lichid se va așeza bine pe piele și îți va fi mult mai ușor să corectez eventualele greșeli care apar.

2. Aplică pudră pe gene pentru mai mult volum

Acest truc simplu va mări volumul oricărui rimel. Folosește o pensulă pentru a pune niște pudră pe gene și abia apoi aplică rimelul. Genele tale vor părea astfel mult mai pline.

3. Folosește rimel dacă nu ai dermatograf

FOLLOW ME

Datorită consistenței și ingredientelor similare, rimelul poate fi folosit pe post de dermatogaf. Ai nevoie doar de o pensulă subțire de machiaj.

4. Cum să desenezi perfect codițele cu tuș

Desenează întâi conturul, apoi umple-l. Nu uita să aplici creion de ochi alb pe linia genelor de jos, pentru o prvire mai luminoasă și mai expresivă.

5. După ce te speli pe dinți, periază-ți și buzele

Periază-ți ușor buzele cu o periuță de dinți uscată. Acest lucru te va ajuta să scapi de celulele de piele moartă și îți va face buzele mai fine. De asemenea, circulația sângelui în buze va fi accentuată, ceea ce le va face să se umfle. Buzele tale vor deveni astfel mai pline și mai senzuale.

6. Trezește-ți rimelul la viață cu apă fierbinte

Pune tubul de rimel într-un bol cu apă fierbinte și lasă-l acolo preț de 10 minute, apoi agită-l. Nu pune niciodată apă direct în recipientul rimelului!

7. Folosește-ți rujul pe post de fard de obraz

Rujul poate fi folosit fără probleme pe post de fard de obraz. Aplică puțin pe pomeți, întinde-l și amestecă-l bine cu degetele.

8. Albește-ți dinții cu pudră de dinți

Folosește pudră de dinți de câteva ori pe săptămână. Este un produs ieftin, dar eficient datorită carbonatului de calciu pe care îl conține. Ai grijă însă – și asigură-te că discuți cu dentistul înainte de a-l folosi, deoarece pudra de dinți îți poate distruge smalțul dacă nu e folosită cum trebuie.

9. Folosește bureți faciali pentru scrub

Atunci când îți cureți fața cu orice tip de produs demachiant, folosește niște bureți cosmetci speciali. Cei mai buni sunt cei din alge sau Konjac, deoarece îți exfoliază cu ușurință pielea și curăță porii.

10. Încearcă să aplici rimelul vertical

Iată un sfat interesant – ține peria vertical. Atinge-ți genele numai cu vârful periei pentru un aspect mai natural.

11. Nu-ți tăia genele!

Umblă vorba pe net că ar trebui să îți tai genele dacă vrei să crească mai groase și cu mai mult volum. Să nu faci așa ceva! Genelor le ia 1-2 luni să crească la loc și să își revină după tăiere.

12. Sprâncene groase naturale

Uleiul de cocos te va ajuta să ai sprâncene groase. Amestecă o parte ulei de cocos cu o parte de ulei de ricin. Masează-ți ușor sprâncenele cu degetele, lasă-le timp de 20-30 de minute apoi spală-te cu apă caldă. Repetă procedura zilnic, timp de 2-3 săptămâni.

0 comentarii pe “12 TRUCURI de FRUMUSEȚE pe care le știe orice femeie DEȘTEAPTĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.