12 reguli de BUNE MANIERE pe care ar trebui să le înțeleagă orice femeie

Regulile de etichetă din timpul mesei nu sunt la fel de marcate ca în secolele trecute, dar chiar și așa, multe dintre ele ar trebui să fie urmate astăzi și te vor face să arăți sofisticată și foarte elegantă.

1.Baia

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci când ai oaspeți este să le arăți unde este baia, acest lucru îi va face să evite rușinea de a întreba în fața altora. De asemenea, se pot reîmprospăta dacă au nevoie.

2. Băuturi sau mâncare

Dacă unul dintre oaspeții tăi a adus mâncare sau băuturi pentru toată lumea, datoria ta ca gazdă este să le pui în centrul mesei, astfel încât toată lumea să le poată încerca.

3. Pleci?

FOLLOW ME

Dacă este timpul să pleci spre casă, este foarte important să nu soliciți prea multă atenție, trebuie să informezi gazda că trebuie să părăsești petrecerea. În acest fel, vei împiedica alți musafiri să dorească să meargă cu tine.

4. Comunicarea

E foarte nepoliticos să comunici cu cineva la distanță. Adică dacă cineva se află în cealaltă cameră și vrei să îi spui eva, du-te la el și nu strica din cealaltă cameră.

5. Gențile

Nu arăta conținutul genții nimănui, este foarte personal și nimeni nu ar trebui să intre în lumea ta mică. Acest lucru este fundamental în regulile de etichetă, deci nu uita niciodată acest lucru.

6. Locul la masă

Nu alege niciodată cea mai bună locație de la masă, așează-te în locul cel mai apropiat de tine când ajungi în casa oricui.  În acest fel, vei dovedi că nu dorești să stai lângă cineva în mod special, ci că vrei să te simți bine alături de toți.

7. Picioare

Punerea unui picior peste altul nu este întotdeauna bine văzută, numai când te afli pe scaun înalt, va fi bine, dar dacă stai pe unul mai jos, vei arăta ciudat și totodată nu te vei simți confortabil.

8. Cuier

Când ajungi în orice loc, poți să întrebi gazda unde să îți pui haina, pentru că dacă nu există un loc specific, ar fi o idee bună să găsești un loc unde nu deranjează pe nimeni.

9. Cafea

Când ai o ceașcă de cafea, este în regulă să o ții în mâini și să îți pui degetele pe ceașcă. Însă este diferit cu o ceașcă de ceai, care trebuie pusă pe farfurie după fiecare gură.

10. Telefonul mobil

Oamenii au devenit complet dependenți de telefonul mobil, dar folosirea lui atunci când te afli la un eveniment sau cu prietenii tăi este cel mai rău lucru pe care îl poți face. Din acest motiv, este important să reții că, în anumite cazuri, nu ar trebui să fie folosit, așa că lasă-l departe de tine pentru ca tentația să nu fie atât de aproape.

11. Discuție

Încearcă să vorbești cu toată lumea din jurul tău, astfel vei afla și lucruri noi și nu îi vei face nici pe ceilalți să se simtă în plus.

12. Simțul umorului

Nu lăsa starea ta proastă să îți afecteze manierele. Chiar dacă fierbi pe interior, trebuie să îți păstrezi calmitatea și să îi tratezi cu respect și delicatețe pe ceilalți.

0 comentarii pe “12 reguli de BUNE MANIERE pe care ar trebui să le înțeleagă orice femeie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.