14 MINCIUNI pe care le spun BĂRBAȚII


Se spune că minciuna are picioare scurte. Din păcate, nu întotdeauna. Pentru un mincinos, nu este un efort mare să ascundă adevărul. Cu toate acestea, să aruncăm o privire la cum arată într-un context mai general. În mod statistic, fiecare al doilea bărbat și fiecare a doua femeie admit că ascund uneori adevărul de partenerul lor. Cea mai comună minciună e legată de prețul unei achiziții. Informațiile ascunse frecvent includ, de asemenea, probleme legate de relație sau de probleme la locul de muncă. Este dificil să ne imaginăm o relație între doi oameni în care nu există sinceritate și deschidere reciprocă.

A fi într-o relație de iubire cu o persoană, în majoritatea cazurilor, implică un angajament reciproc. Și totuși, nu se întâmplă mereu așa. Dar, poți să îți dai seama la timp dacă partenerul tău e mincinos dacă spune următoarele fraze:

1. „Ești prea bună, nu mă meriți”

Această frază nu are sens în majoritatea cazurilor, pentru că dacă sunteți împreună, este pentru că într-un anumit moment v-ați meritat unul pe celălalt.


2. „Recent am ieșit o relație foarte lungă, inima mea este rănită, nu putem avea o relație serioasă”

Ceea ce îți recomandăm, draga noastră, dacă ai auzit aceste cuvinte din gura unui bărbat este să fugi!

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. „Îmi vizitez părinții”

Când aceasta devine scuză obișnuită și obositoare, este un simptom clar că ceva nu este în regulă. Nu este posibil ca aproape în fiecare zi să-și viziteze părinții, ci numai în cazuri extreme.

4. „Sunt prea tânăr pentru acest angajament”

Aceasta mai mult decât o scuză poate fi o frază sinceră și nu atât de ușor de spus pentru majoritatea bărbaților. Trebuie să apreciezi că ți-a spus asta și să te îndepărtezi.

5. „Vreau să ne dăm ceva timp.”

Cu excepția cazurilor rare, este adevărat, dar de cele mai multe ori se poate traduce: „Vreau să fiu cu altcineva fără să spui că am fost infidel”.

6. „Am probleme în a-mi lua un angajament serios.”

Regulile trebuie să fie reglementate de la începutul relației.

7. „Nu am timp, mănânc afară, nu-ți fă griji”

La început, îi plăceau toate gustările tale maiestuoase, dar acum nu le mai vrea?

8. „Nu pot fi într-o relație cu o singură femeie”

Trebuie remarcat că gradul de încredere și stima de sine pe care trebuie să o aibă ca să menționeze această expresie este într-un punct pe care nici eu, nici tu nu îl putem înțelege.

9. „Te iubesc, dar te văd doar ca pe o prietenă”

Această expresie este foarte frecventă în majoritatea relațiilor.

10. „Singura mea prioritate este familia mea”

Dacă nu își petrece tot timpul cu familia și nu are timp pentru tine, atunci spune-i „La revedere! „.

11. „Nu e vina ta, ci a mea”

Ceea ce încearcă să facă aici este să te facă să te simți mai bine învinuindu-se pe tine. Știi deja ce trebuie să faci dacă auzi asta.

12. „Vreau să îmi îndeplinesc obiectivele înainte de a avea o relație serioasă cu tine”

Practic, vorbim despre obiectivele personale și despre lucrurile care te fac să crești ca persoană. Poți sugera realizarea acelor lucruri împreună, dar dacă nu acceptă, părăsirea relației este cea mai sănătoasă.

13. „Voi fi acasă târziu”

Atunci când acest lucru devine un obicei, fără niciun motiv, este un simptom clar că ceva nu este în regulă în relație.

14. „Nu sunt persoana care credeai că sunt”

Când spune asta, trebuie să vorbiți urgent pentru a clarifica totul odată pentru totdeauna.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.