14 PONTURI care îți vor face viața mai CONFORTABILĂ

Se spune că oamenii leneși găsesc întotdeauna cele mai bune trucuri pentru a-și simplifica viața. Nu există certitudini în această direcție, dar probabil că ei se află în spatele multora dintre  metodele secrete  prin care să-ți simplifici viața.

De cele mai multe ori, există soluții pentru toate problemele care ni se par enervante și sunt chiar mai simple decât ai crede.

Iată 14 trucuri utile ce te vor ajuta să rezolvi diverse probleme:

1. Dacă vei agăța o minge de tenis de tavanul garajului astfel încât să ajungă la nivelul parbrizului, te va ajuta să parchezi la locul potrivit.

1-masina

2.  Poți folosi o sticlă veche de ketchup când vrei să faci clătite. E mult mai ușor să pui astfel cantitatea potrivită în tigaie.

12-sticla

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Poți tăia gâtul sticlelor vechi și să le folosești pentru a lega ambalajele de paste sau cereale.

2-paine
4. Poți folosi un umeraș de haine pentru a agăța o carte de bucate.

3-oala
5. Poți folosi fundul unei sticle mari de plastic pentru a dilua sau a amesteca vopsea, în timp ce folosești gâtul ca suport pentru pensule.

4-vopsea
6. Dacă nu ai altă metodă la dispoziție pentru a ascuți niște foarfece, taie de câteva ori niște folie de aluminiu.

5-aluminiu
7. Pentru a te asigura că nu trebuie să îți ții cuiele murdare în gură cât faci muncă manuală, trece-le prin mănuși.

6-manusa
8. Un suport vechi de cărți e bun și pentru tabletă.

7-tableta
9. Lămâia poate înlocui perfect detergentul. E sigură și prietenoasă cu mediul.

8-lamaie
10. Folosește un pieptene ca să eviți să îți prinzi degetele când bați un cui.

9-cui
11. Agață niște cârlige pe bara perdelei de duș – pot fi foarte utile pentru a avea diverse obiecte care îți trebuie în apropiere.
10-lufa
12. Folosește șipci magnetice pentru unelte – așa vei avea totul la îndemână.

11-unelte

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.