14 TRUCURI simple pentru a arăta bine cu BANI PUȚINI

Fashionistele din rețelele sociale arată uimitor și pare imposibil să semeni cu ele având la dispoziție un buget mic. Iată însă câteva sfaturi care te vor ajuta să pari la fel de luxoasă:

1. Ai grijă la cusături

Atunci când îți cumperi haine, ai grijă la cusături – la hainele de calitate cusăturile sunt invizibile, cusute cu grijă și abia zărindu-se.

2. Verifică îmbinările

Ai grijă dacă hainele tale au îmbinări frumoase. Nu cumpăra ceva dacă acestea nu arată bine – înseamnă că producătorul a vrut să economisească niște bani și te fac și pe tine să arăți ieftin.

3. Fii atentă la materiale

FOLLOW ME

Materialele moderne, precum neoprenul, este folosit și de mărcile de haine care nu sunt foarte scumpe. La fel și materialele cu textură, precum tweed, bumbac și olandă. Acestea par a fi scumpe.

4. Alege pielea de căprioară artificială

Pielea de căprioară artificială pare mai scumpă decât pielea artificială simplă, așa că alege înțelept.

5. Evită fermoarele la vedere

Produsele de calitate au adesea accesorii, dar fermoarele deschise arată ieftin. Dacă fermoarul e la vedere, culoarea și toate elementele ar trebui să se potrivească.

6. Treci la pantofii cu bot ascuțit

Pantofii în culori strălucitoare de pe piață arată la fel de bine precum cele de firmă, iar balerinii cu vârf ascuțit și pantofii negru cu toc sunt potriviți pentru orice imagine office.

7. Creează impresia de haine la comandă

Numai mărcile scumpe își pot permite să creeze haine pentru femeile cu forme, care par făcute special pentru posesoare. Pentru a da această impresie, nu purta niciodată haine mototolite, nu purta haine închise într-un mod neglijent, alege unele care să se potrivească cât mai bine cu silueta ta.

8. Ai grijă la geantă

Preferă tonurile neuter – negru, alb, bej și nuanțele de pietre prețioase, precum safirul. Aceste nuanțe, combinate cu pielea artificială, arată mult mai bine decât nuanțele pastelate deschise. Nu cumpăra genți care au cusături contrastrante, bretele sau broderii (acestea sunt semne ale unei calități proaste).

9. Nu exagera cu elementele decorative

Dantela din hainele de firmă e foarte diferită de dantela din hainele de pe piață. Alege doar elemente cu puțină dantelă, care să îți ofere o imagine mai feminine.

10. Evită nuanțele pământii

Evită nuanțele de bază, de pământ. Acestea se decolorează rapid, așa că optează pentru unele mai strălucitoare, de pietre prețioase sau culori pastelate.

11. Adaugă niște aur

Un mod simplu de a părea stilată fără să cheltuiești prea mult, poartă ceva simplu, precum un tricou și niște blugi și adaugă un accesoriu din aur de bună calitate.

12. Combină diferite textui – mătase, soft jersey cu piele de căprioară, denim, etc.

Vei arăta interesant și nici nu va fi nevoie să porți accesorii în plus.

13. Fii atentă la detalii

De pildă, nasturii ar trebui să fie de calitate și să nu iasă în evidență.

14. Alege albul

Ai curaj să te îmbraci în alb din cap până în picioare, indiferent cât ai dat pe haine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.