15 FOTOGRAFII UIMITOARE despre umanitate și PUTERE care te vor IMPRESIONA


Uneori, mai ales după o serie de dificultăți, pare că epuizarea e aproape și că nu mai poți rezista. În asemenea momente, e deosebit de important să găsești oameni cărora le-a fost la fel de greu, dar nu au renunțat. Iată câteva exemple de eroi care se autodepășesc în fiecare zi:

1. Picioarele ciclistului Pavel Polyansky după 16 etape ale Turului Franței.


2. John Brambitt este un artist orb care pictează uimitor.


3. Maria Lorena Ramirez a câștigat maratonul de 50 de kilometri din Mexic alergând în fustă și sandale.4. Mauleh Dhan se întoarce în tabără cu miere, după ce a colectat-o.


5. Ted Rammel este un chirurg care operează în scaun cu rotile.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!


6. Dashrath Manjhi a tăiat în muntele care desparte satul său de oraș timp de 22 de ani, astfel încât oamenii care au nevoie dfe ajutor medical să îl poată obține la timp.


7. Daniel Cabrera, de 9 ani, își face temele la lumina ce vine de la geamurile unei cafenele.


8. Fauja Singh, de 100 de ani, intră în Cartea Recordurilor după ce a alergat la un martaton pentru 8 ore, 25 de minute și 18 secunde, devenind cel mai în vârstă atlet care a acoperit această distanță.


9. Doctorii se odihnesc după o operație de 32 de ore, făcută pentru a înlătura un grup de tumori din creierul unui pacient.


10. Aaron Foptheringham face skateboarding deși este în scaun cu rotile.


11. În 2017, Hugh Jackman a înfrânt cancerul pentru a cincea oară.


12. Această profesoară din Filipine trece în fiecare zi peste un râu periculos pentru a ajunge la elevii săi.


13. Cum arată repetițiile dansatorilor


14. Vanessa Love, campioana paralimpică din 2014 la sărituri în lungime, cu un record de 4.93m.


15. Jadav Payen a plantat copaci timp de 37 de ani. Astăzi, pădurea sa depășește 550 de hectare.

Dacă pozele acestor oameni nu te-au convins, iată și alte motive pentru care nu ar trebui să renunți, orice s-ar întâmpla:

1. Atâta timp cât trăiești, orice e posibil

Singura scuză plauzibilă pentru a renunța e moartea. Atâta timp cât trăiești (și ești sănătos și liber), poți să încerci – până reușești.

2. Fii realist/ă

E nevoie de timp pentru a învăța absolut tot și e normal să faci greșeli. Învață din ele.

3. Ești puternic/ă Ești mai puternic/ă decât crezi.

Obstacolele nu ar trebui să te oprească din a-ți atinge scopurile.

4. Dovedește-ți că poți

Nu vrei să fii cunoscut/ă drept cineva care e slab/ă și renunță. Dovedește-ți ție și lumii că poți și că vei obține tot ceea ce îți propui să faci. Dai greș numai atunci când renunți.

5. S-a mai făcut înainte?

Dacă altcineva poate să facă ceva, nu e imposibil nici pentru tine. Chiar dacă e vorba de o singură persoană din întreaga lume, înseamnă că se poate și asta ar trebui să te facă să nu renunți.

6. Meriți să fii fericit/ă

Nu lăsa pe nimeni altcineva să îți spună altfel. Nu renunța până când nu ești fericit/ă și până când nu ai succes.

CITEȘTE ȘI: 25 de citate impresionante

Carl Gustav Jung a fost un important psiholog și filozof. El a considerat că nevrozele și depresiile pot fi folosite pentru a-ți îmbunătăți conștiința. Iată câteva dintre cele mai semnificative lucruri pe care discipolul lui Sigmund Freud le-a spus – poate că te vor ajuta să te înțelegi și să te accepți așa cum ești:

1. Nu rămâne agățat de cineva care pleacă, altfel nu vei întâlni persoana care sosește.

2. Tot ce ne supără la ceilalți ne poate face să ne înțelegem mai bine pe noi înșine.

3. Dacă ești o persoană talentată, nu înseamnă că ai câțtigat ceva – înseamnă că ai ceva de dat înapoi.

4. Întâlnirea dintre două personalități e precum contactul dintre două substance chimice – ambele elemente sunt transformate chiar și de cea mai mica reacție.

5. Cea mai grea povară pentru un copil este viața netrăită a părinților săi.

6. Tot ceea ce nu ne satisface la alți oameni ne ajută să învățăm mai multe despre noi înșine.

7. Vei putea vedea lucrurile cu claritate numai dacă ești atent/ă la inima ta. Cine se uită în exterior visează, dar cine se uită în interior se trezește.

8. Singurătatea nu e atunci când nu ai oameni prin preajmă, ci atunci când nu poți împărtăși nimănui lucrurile care ți se par importante sau când ai anumite opinii care altora li se par inadmisibile.

9. Arată-mi un om sănătos la minte și îl fac eu bine.

10. Ne interesează trecutul părinților și viitorul copiilor noștri, pe care poate că nu îl vom vedea, dar de care vrem să avem grijă.

11. Lucrurile cărora le reziști persistă.

12. Depresia e ca o femeie în negru. Dacă apare, nu o îndepărta. Cheam-o înăuntru, oferă-I un loc, trateaz-o ca pe un oaspete și ascultă ce are de zis.

13. Cel mai adesea, mâinile rezolvă un mister cu care intelectul s-a luptat în zadar.

14. Un vis e o mică ușă ascunsă în cel mai adânc și mai intim colt al sufletului tău, care există dinainte să ai o conștiință.

15. Un om care nu a trecut niciodată prin infernal pasiunilor sale nu le-a depășit niciodată.

16. Percepția ta se va clarifica numai atunci când vei putea să privești în sufletul tău.

17. Nu ești ceea ce ți s-a întâmplat, ești ceea ce alegi să devii.

18. Credem că ne putem controla. Totuși, un prieten poate spune cu ușurință despre noi ceva de care nu aveam nici cea mai mica idee.

19. „Magie” e doar un alt cuvânt pentru a descrie psihologia.

20. Personalitățile noastre fac parte din lumea din jor, iar misterul lor e de asemenea nesfârșit.

21. Să gândești e dificil, de aceea cei mai mulți oameni judecă.

22. Dacă drumul din fața ta e neted, probabil nu e al tău.

23. Până nu vei aduce în starea conștientă ceea ce e în inconștient, aceste lucruri îți vor conduce viața și tu vei numi asta soartă.

24. Nu vei ajunge la adevăr fără durere.

25. Dacă pui întrebarea potrivită, ai rezolvat deja jumătate din problemă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.