15 idei GENIALE pentru o BAIE perfectă

Fiecare zi începe și se termină în baie, așa că e foate important ca totul să fie frumos și ordonat acolo. Fiecare colțișor din casa ta poate să fie relaxant, iar baia nu are de ce să fie o excepție. Iată câteva idei care îți vor permite să îți transformi baia fără prea mari cheltuieli:

1. Folosește spațiul de sub baie


Cada cu uși demontabile îți permite să depozitezi acolo diverse lucruri, evitând astfel dezordinea.

2. Raftul de deasupra ușii


Rafturile suspendate deasupra ușii creează un spațiu suplimentar pentru depozitarea lucrurilor utile pe care trebuie să le ai la îndemână.

3. Borcane de sticlă

FOLLOW ME


Borcanele de sticlă sunt grozave pentru depozitarea lucrurilor mărunte. Le poți așeza pe raft sau le poți prinde pe un perete.

4. Depozitarea cosmeticelor


Produsele cosmetice pe care le folosești cel mai des ar trebui păstrate pe niște rafturi supraetajate, ca să le ai mereu la îndemână.

5. Suportul de prosoape


Prosopoale nu trebuie să fie agățate numai de perete, ele pot sta și pe ușă. Poți fixa mai multe mânere unul deasupra celuilalt.

6. Folosește ușile


Ușile dulapurilor din baie pot să fie și ele folosite pentru depozitarea diverselor lucruri. Tot ce trebuie să faci e să instalezi niște mici rafturi pe ele.

7. Suport cu rafturi


O alternativă la dulapurile și rafturile obișnuite sunt suporturile curafturi deschise. Alege unul care să se potrivească în spațiul din baia ta.

8. Găleți originale

Pune niște mici găleți pe perete lângă oglindă, astfel încât să îți poți ține acolo pieptenele, uscătorul de păr, periile sau diverse alte lucruri.

9. Depozitarea instrumentelor pentru păr


Țevile din PVC pot fi folosite pentru depozitarea accesoriilor de păr, precum uscătorul de păr sau placa de îndreptat părul.

10. Jucăriile copiilor


Agață un săculeț de perete în care să pui jucăriile copiilor – vei scăpa atfel și de apa în exces.

11. Oferă ghivecelor o nouă viață


Ghivecele de flori sunt perfecte pentru depozitarea lucrurilor mici din baie și vor face ca locul să pară mult mai confortabil.

12. Folosește o nișă


Dacă baia ta are o nișă liberă, poți pune rafturi acolo ca să depozitezi prosoapele, de exemplu.

13. Cârlige pentru duș


Cu ajutorul unor cârlige potrivite, produsele cosmetice și prosoapele vor fi mereu la îndemână.

14. Coșuri din metal


Un coș de metal atașat pe un perete sau pe partea lateral a unui dulap va rezolva problema depozitării lucrurilor într-o baie mică.

15. Spațiul de sub chiuvetă


Dacă ai spațiu sub chiuvetă, ar trebui să îl folosești – pune niște rafturi acolo sau un mic suport.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.