15 imagini ADORABILE care arată cum rezistă mult timp o relație

Dragostea tânără e magică şi îţi oferă nişte amintiri uimitoare. Emoţia. Dorinţa de a fi cu celălalt când nu sunteţi împreună. Agitaţia de dinainte de a vă vedea. Poţi deveni dependent de asta, iar unii vor aşa ceva mereu. Vor să simtă căldura focului de tabără al energiei emoţionale.

Acestea nu rezistă însă mult timp. Asemenea unor stele uriașe, ard fierbinte și rapid, dar apoi se prăbușesc într-o gaură neagră a durerii și furiei. Alte stele, ca și alte iubiri, rezistă mai mult, cu o căldură și o intensitate stabilă. De exemplu, cei căsătoriți care rămân împreună.

Cum rămân împreună? Sunt recunoscători că se au unul pe celălalt în viața lor.

Nu îl iau pe celălalt de bun. Tot ce face partenerul e un dar pentru ei. Fiecare act merită apreciere, fiindcă știu că lucrurile mici sunt manifestări ale dragostei.
Atunci când ești recunoscător, apreciezi cu adevărat fiecare lucru mărunt pe care îl face celălalt pentru tine, pentru familie și pentru prieteni. Nu te plângi că lucrurile nu sunt absolut perfecte.

Cel mai important lucru pe care-l pot face cei căsătoriți pentru a păstra dragostea

Micile gesturi de iubire și devotament de zi cu zi sunt un combustibil pentru focul dragostei voastre. Îl hrănesc cu blândețe, empatie și iertare. Crezi că e ușor să arunci lemne pe foc, nu? E evident că nu a trebuit niciodată să întreții un foc în mijlocul unei furtuni îngrozitoare de iarnă. Atunci când lucrurile cele mai simple și mai ușoare devin grele are nevoie focul de cea mai multă îngrijire.

FOLLOW ME

În sălbăticie, stingerea focului aduce mutilări din cauza degerăturilor sau chiar moarte. Pentru o relație, poate însemna același lucru. Dacă neglijezi focul, dragostea se va stinge încet, arzând ultimele rămășițe de combustibil până când nu mai rămâne nimic. În loc să-ți pierzi degetele din cauza frigului, îți pierzi o bucată de inimă pe care n-o mai poți recăpăta. Dacă vrei ca dragostea să țină o viață întreagă, trebuie să împărțiți căldura focului și să aveți grijă de el împreună, ca o echipă.

Artistul coreean Puuung a produs câteva ilustrații simpatice care evidențiază detaliile simple, dar foarte importante, ale felului în care ne exprimăm dragostea pentru partenerii noștri în viața de zi cu zi. Dragostea stă în lucrurile mici, iar când vei arunca o privire asupra acestor desene, te vei convinge (din nou).
Așadar, dragostea înseamnă:

1. Să îl/o îmbrățișezi fără vreun motiv anume

2. Să adormiți împreună


3. Să gătiți împreună


4. Să vă uitați la televizor împreună până târziu


5. Să nu faceți nimic, dar să vă simțiți special


6. Să adormi pe umărul celuilalt


8. Să fiți grijulii


9. Să vă consolați reciproc


10. Să vă pregătiți surprize 


11. Săruturile pe frunte


12. Să dansați


13. Să împărțiți mâncarea


14. Să-i pregătești lucruri gustoase


15. Să vă ajutați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.