15 obiceiuri la care ar trebui să renunțe orice femeie


Orice persoană educată se distinge prin decență, etichetă și comportamentul în diferite situații. Cu toate acestea, nu orice femeie poate fi o adevărată doamnă.

Iată greșelile care nu le permit tuturor femeilor să fie adevărate doamne:

1. Lucrurile fake

Dacă nu îți poți permite o geantă sau o pereche de pantofi de brand, nu înseamnă că trebuie să apelezi la copii.Acestea se disting de la o poștă și dau o impresie foarte proastă. Poți achiziționa articole elegante și de calitate, de la firme nu la fel de cunoscute și cu un preț accesibil.


2. Vestimentația în diferite situații

O doamnă va ști întotdeauna ce să poarte, când să poarte. Nu tot ce-ți place din garderobă se poate purta oricând. Dacă ai pus câteva kilograme în plus, nu mai poți purta hainele mai vechi.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Postura neadecvată

Spatele trebuie să fie în permanență drept. Astfel ,mușchii vor deveni și ei mai puternici.

4. Neglijența

O femeie adevărată va avea întotdeauna grijă de ea. Ar fi bine să faci cât mai mult sport, să mănânci sănătos și să nu uiți de salon. Părul trebuie mereu aranjat și manichiura îngrijită.

5. Culorile puternice

O femeie atentă la aspectul ei, știe ce i se potrivește cel mai bine, astfel că nu va exagera atunci când vine vorba de machiaj. Culorile prea puternice nu sunt o bună alegere.

6. Pierderea cumpătului

Pentru a fi o doamnă, trebuie să știi cum să te controlezi în situații critice. Mișcările agitate denotă furie.

7. Dresurile

Nu purta niciodată fustă sau rochie fără ciorapi. Este un gest incompatibil cu orice doamnă.

8. Răspunsul la strănut

Atunci când cineva strănută, nu trebuie să răspunzi, spunându-i Sănătate! sau Noroc! Acest lucru poate fi permis doar într-un cerc foarte apropiat, cum ar fi familia.

9. Vorbitul sau râsul gălăgios

Tonul vocii trebuie mereu controlat.

10. Argumentele

O doamnă trebuie să aibă mereu pripria părere, dar nu trebuie să și-o impună. Fiecare alege să creadă ce vrea.

11. Mâncatul pe stradă

Masa trebuie mereu luată într-un spațiu potrivit. O femeie adevărată nu va mânca niciodată în timp ce merge.

12. Indiscreția

O femeie nu trebuie să-și expună problemele primului venit. Dacă vrei să fii o doamnă, păstrează pentru tine lucrurile din familie sau de la serviciu.

13. Pantofii albi

Pantofii albi sunt extrem de dificil de combinat. În general, se poartă doar într-un set de vară cu o rochie albă. În rest, ar fi mai bine să optezi pentru pantofi clasici, de alte culori.

14. Întarzierea

Nu este frumos să întârzii niciodată. O doamnă nu va aștepta niciodată pe cineva, dacă acesta nu este punctual.

15. Umbrela deschisă

Umbrla nu trebuie lăsată deschisă la uscat. Pune-o înapoi în suportul său.


0 comentarii pe “15 obiceiuri la care ar trebui să renunțe orice femeie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.