15 POZE făcute în PHOTOSHOP care nu au nicio legătură cu REALITATEA

Vedetele au o reputație de păstrat. Astfel, pozele din reviste trebuie să fie impecabile. Cum asta este destul de greu de realizat în mod natural, vedetele apelează la specialiști în Photoshop pentru a realiza pictorialele perfecte. Cu toate acestea, până și cei mai buni angajați fac greșeli vizibile, din cauza cărora vedetele pot avea de suferit.

În ciuda faptului că probabil majoritatea oamenilor dă vina pe aceste vedete pentru ipostazele în care au apărut, acestea nu au nicio vină, în cele mai multe dintre cazuri. Cei ce se ocupa de imaginea lor hotărăsc aceste lucruri, iar celebritățile trebuie să accepte, deoarece este imaginea lor in joc.

Iată 15 fotografii care îți vor arăta cum încearcă revistele să te păcălească

1. Lindsay Lohan

1-12-592x600-4334456
În cazul acestei fotografii, tenul actriței a fost cu mult retușat. Pielea este perfect întinsă, ochii cât mai accentuați și buzele conturate. Nasul a fost și el puțin retușat, rezultatul fiind unul care punea anumite semne de întrebare. Probabil cel ce a editat poza, nu a știut când să se mai oprească.

2. Miley Cyrus

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

2-14-600x537-8370357
De această dată, corpul, mai exact posteriorul a fost modificat. Diferența este una majoră, după cum poți observa.

3. Madonna

3-13-600x338-3097263
În această fotografie, Madonna pare mult mai tânără, pielea ei fiind întinsă, părul strălucitor și bustul extrem de atrăgător.

4. Kim Kardashian

7-11-600x365-6386608
Dacă în general, vedetele visează ca formele lor să fie mai apetisante, în cazul lui Kim, totul se petrece invers. Corpul său este unul pe care foarte multe tinere îl invidiază.
În această fotografie, corpul său a suferit anumite schimbări, cum ar fi picioarele și talia.

5. Fergie

8-11-439x600-2051754
Pentru coperta revistei Glamour, Fergie a trebuit să aibă o imagine impecabilă. Astfel, picioarele sale au trebui editate. Din păcate, cel ce a făcut aceste modificări nu a fost prea atent.

6. Zendaya

9-12-600x600-9658943
Picioarele ei au fost subțiate, la fel și forma feței. De asemenea, bronzul nu avea cum să lipsească dintr-o poză reușită.

7. Scarlett Johansson

10-10-600x306-2745188
Culorile au fost complet modificate în această fotografie, iar Scarlett arată de milioane!

8. Penelope Cruz

12-3-600x345-5727073
Penelope a suferit și ea anumite modificări pentru a rezulta această poză reușită. Bustul său a fost retușat, micile imperfecțiuni ale feței au fost complet înlăturate, iar culoarea pielii a fost schimbată.

9. Megan Fox

13-2-600x434-9641950

Fața lui Megan Fox este cu mult mai luminoasă, iar corpul a fost și el modificat. Brațele sunt mai subțiri, iar părul are un volum de invidiat.

10. Zac Efron

15-2-428x600-4108433
Mușchii lui Zac sunt cam prea pompați în această poză, edit-ul fiind foarte evident.

Tu ce părere ai despre aceste transformări?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.