#TIPS&TRICKS

15 POZE făcute în PHOTOSHOP care nu au nicio legătură cu REALITATEA

Scris de Laura P la 15 decembrie 2017

Vedetele au o reputație de păstrat. Astfel, pozele din reviste trebuie să fie impecabile. Cum asta este destul de greu de realizat în mod natural, vedetele apelează la specialiști în Photoshop pentru a realiza pictorialele perfecte. Cu toate acestea, până și cei mai buni angajați fac greșeli vizibile, din cauza cărora vedetele pot avea de suferit.

În ciuda faptului că probabil majoritatea oamenilor dă vina pe aceste vedete pentru ipostazele în care au apărut, acestea nu au nicio vină, în cele mai multe dintre cazuri. Cei ce se ocupa de imaginea lor hotărăsc aceste lucruri, iar celebritățile trebuie să accepte, deoarece este imaginea lor in joc.

Publicitate

Iată 15 fotografii care îți vor arăta cum încearcă revistele să te păcălească


1. Lindsay Lohan


În cazul acestei fotografii, tenul actriței a fost cu mult retușat. Pielea este perfect întinsă, ochii cât mai accentuați și buzele conturate. Nasul a fost și el puțin retușat, rezultatul fiind unul care punea anumite semne de întrebare. Probabil cel ce a editat poza, nu a știut când să se mai oprească.

Publicitate

2. Miley Cyrus


De această dată, corpul, mai exact posteriorul a fost modificat. Diferența este una majoră, după cum poți observa.

3. Madonna

Publicitate


În această fotografie, Madonna pare mult mai tânără, pielea ei fiind întinsă, părul strălucitor și bustul extrem de atrăgător.

4. Kim Kardashian


Dacă în general, vedetele visează ca formele lor să fie mai apetisante, în cazul lui Kim, totul se petrece invers. Corpul său este unul pe care foarte multe tinere îl invidiază.
În această fotografie, corpul său a suferit anumite schimbări, cum ar fi picioarele și talia.

5. Fergie


Pentru coperta revistei Glamour, Fergie a trebuit să aibă o imagine impecabilă. Astfel, picioarele sale au trebui editate. Din păcate, cel ce a făcut aceste modificări nu a fost prea atent.

6. Zendaya


Picioarele ei au fost subțiate, la fel și forma feței. De asemenea, bronzul nu avea cum să lipsească dintr-o poză reușită.

7. Scarlett Johansson


Culorile au fost complet modificate în această fotografie, iar Scarlett arată de milioane!

8. Penelope Cruz


Penelope a suferit și ea anumite modificări pentru a rezulta această poză reușită. Bustul său a fost retușat, micile imperfecțiuni ale feței au fost complet înlăturate, iar culoarea pielii a fost schimbată.

9. Megan Fox

Fața lui Megan Fox este cu mult mai luminoasă, iar corpul a fost și el modificat. Brațele sunt mai subțiri, iar părul are un volum de invidiat.

10. Zac Efron


Mușchii lui Zac sunt cam prea pompați în această poză, edit-ul fiind foarte evident.

Tu ce părere ai despre aceste transformări?

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
--

Cel mai frumos cadou pentru o viitoare mamă