15 TRUCURI care te vor face să spui „Wow”!

Există numeroase articole pe Internet cu tot felul de sfaturi şi trucri pentru a-ți face viața mai ușoară. Cu toate acestea, oamenii nu încetează să inventeze modalități noi pentru a-și simplifica sarcinile.

Iată câteva dintre cele mai ingenioase soluții, care îți vor schimba viața:

Dacă ți-e prea foame sau doar aștepți musafiri, cu acest truc poți folosi două pizza în același timp.

Taie pizzza în două și pune-le în tavă ca în imagine.

Cum să tai un gogoșar corect

Începe prin a tăia vârful ardeiului și apot trece cuțitul prin interior.

Îndepărtarea excesului de ulei

Pune puțin orez în fiecare formă de copt.

Folosește un aparat de feliat merele și pentru altceva

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
Vei putea astfel tăia perfect cartofii.

Să bei ceva răcoritor dintr-un pepene

Fă cu grijă o gaură în pepene, suficient de mare ca să încapă lamele de la mixer, adaugă ingredientele necesare și apoi amestecă bine.

Folosește două capace pentru a tăia rapid pe jumătate roșiile cherry.

Poți folosi această metodă și pentru măsline, cireșe sau struguri.

Folosește un prosop de hârtie pentru a păstra salata proaspătă.

Prosopul va absorbi umezeala în exces și nu va lăsa verdețurile să se strice.

Îți plac mandarinele și portocalele? Iată cel mai rapid și mai curat mod de a le decoji.

Prosopul va absorbi umezeala în exces și nu va lăsa verdețurile să se strice.

Cum să faci cuburi de gheață din cafea

Pune-le în lapte cald și bucură-te de o băutură delicioasă preparată rapid.

 

Decojirea unui kiwi cu o lingură

Taie ambele capete ale fructului. Strecoară o lingură printre coajă și miez și mișcă lingura de-a lungul cojii, pentru a separa miezul, apoi repetă și în sensul celălalt.

 

Folosește o sticlă de apă goală pentru a separa albușul de gălbenuș

12-galbenus-6291222
Pune gura sticlei pe gălbenuș, apoi strânge sticla

.

Refolosește recipientele vechi de ketchup

Un astfel de recipient spălat temeinic e foarte bun pentru aluatul de clătite.

Folosește pungi de plastic etanșe pentru a păstra frunzele feliate în frigider sau congelator.

Astfel vei avea mereu legume proaspete la îndemână pentru o cină mai sănătoasă.

Îndepărtarea codiței căpșunilor cu un pai

Trebuie doar să introduci paiul prin mijlocul căpșunii.

Cel mai bun mod de a decoji o banană


Poți decoji ușor o banană dacă îi strângi capătul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.