Există numeroase articole pe Internet cu tot felul de sfaturi şi trucri pentru a-ți face viața mai ușoară. Cu toate acestea, oamenii nu încetează să inventeze modalități noi pentru a-și simplifica sarcinile.
Iată câteva dintre cele mai ingenioase soluții, care îți vor schimba viața:
Dacă ți-e prea foame sau doar aștepți musafiri, cu acest truc poți folosi două pizza în același timp.
Taie pizzza în două și pune-le în tavă ca în imagine.
Cum să tai un gogoșar corect
Începe prin a tăia vârful ardeiului și apot trece cuțitul prin interior.
Îndepărtarea excesului de ulei
Pune puțin orez în fiecare formă de copt.
Folosește un aparat de feliat merele și pentru altceva
Fă cu grijă o gaură în pepene, suficient de mare ca să încapă lamele de la mixer, adaugă ingredientele necesare și apoi amestecă bine.
Folosește două capace pentru a tăia rapid pe jumătate roșiile cherry.
Poți folosi această metodă și pentru măsline, cireșe sau struguri.
Folosește un prosop de hârtie pentru a păstra salata proaspătă.
Prosopul va absorbi umezeala în exces și nu va lăsa verdețurile să se strice.
Îți plac mandarinele și portocalele? Iată cel mai rapid și mai curat mod de a le decoji.
Prosopul va absorbi umezeala în exces și nu va lăsa verdețurile să se strice.
Cum să faci cuburi de gheață din cafea
Pune-le în lapte cald și bucură-te de o băutură delicioasă preparată rapid.
Decojirea unui kiwi cu o lingură
Taie ambele capete ale fructului. Strecoară o lingură printre coajă și miez și mișcă lingura de-a lungul cojii, pentru a separa miezul, apoi repetă și în sensul celălalt.
Folosește o sticlă de apă goală pentru a separa albușul de gălbenuș
Pune gura sticlei pe gălbenuș, apoi strânge sticla
.
Refolosește recipientele vechi de ketchup
Un astfel de recipient spălat temeinic e foarte bun pentru aluatul de clătite.
Folosește pungi de plastic etanșe pentru a păstra frunzele feliate în frigider sau congelator.
Astfel vei avea mereu legume proaspete la îndemână pentru o cină mai sănătoasă.
Îndepărtarea codiței căpșunilor cu un pai
Trebuie doar să introduci paiul prin mijlocul căpșunii.
Cel mai bun mod de a decoji o banană
Poți decoji ușor o banană dacă îi strângi capătul.