18 TRUCURI de frumusețe care te vor ajuta să arăți minunat în fiecare zi


Fiecare fata vrea sa arate perfect oriunde si oricând. Fie că este vorba de o noapte romantică, de o seară cu fetele sau chiar de o zi la sala de sport, dorim să arătăm ideal, până la cel mai mic detaliu. Din nefericire, trăind viețile noastre nebunești, aproape că niciodată nu avem timp pentru noi înșine.

Am adunat câteva dintre cele mai bune sfaturi de frumusete care-ți vor face viața mult mai ușoară, economisind timp, energie și bani. Pregătește-te pentru a-i impresiona pe toți cei întâlniți!

1. Scorțișoara și uleiurile esențiale de mentă sunt foarte eficiente în a face buzele să pară mai pline și mai strălucitoare. Dacă nu sunteți alergic la aceste ingrediente, puteți să adăugați pur și simplu câteva picături în balsamul de buze.

2. Uleiul de cocos și uleiurile de măsline sunt excelente pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apă. Încearcă acest truc și vei vedea că îndepărtarea machiajului va fi ușoară, chiar și fără o curățare a feței.


3. Dacă fondul tău de ten este prea încărcat, poți să-i mai reduci din intensitate adăugând o parte din crema hidratantă preferată. De asemenea, poți intensifica fondul de ten prea ușor amestecându-l cu un bronzer lichid.

4. Dacă dorești un ten proaspăt, aplică un pic de cremă pe părțile cele mai proeminente ale feței (podul nasului, pomeții, bărbia, centrul frunții). Pentru a-ți ridica vizual sprâncenele și pleoapele, aplică un iluminator deasupra sprâncenelor și întinde-l spre frunte.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

5. Când vine vorba de a obține o piele strălucitoare, radiantă, amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu laptele demachiant. Aplică acest amestec pe față, masează ușor pentru câteva secunde și apoi clătește cu apă caldă. Repetă această procedură de 2-3 ori pe săptămână.

6. Când rimelul tău preferat începe să se usuce, îl poți salva adăugând câteva picături de soluție salină în tub sau plasându-l într-un castron cu apă fierbinte timp de 5 minute.

6. Nu trebuie să arunci pudra în cazul în care a suferit un accident (pulbere, fard de obraz sau fard de pleoape). De fapt, poți rezolva problema cu ușurință. Doar adaugă câteva picături de alcool, șlefuiește cu un cutit si las-o sa se usuce peste noapte. A doua zi, tot alcoolul va fi evaporat și nu va trebui să mergi la cumpărături.

7. Pulberea de bebeluși sau amidonul de porumb sunt perfecte ca înlocuitoare ale șamponului uscat. Utilizează acest truc atunci când ai nevoie să-ți reîmprospătezi rapid părul.

8. Pentru a crea bucle verticale, răsucește secțiunile părului de la rădăcini către capete cu dispozitivul de îndreptare a părului. Apoi pulverizează părul cu spray pentru fixare.

9. O cremă clasică de îngrijire a pielii aplicată până aproape de păr înainte de a merge la culcare îți va face părul strălucitor și neted.

10. Pentru a preveni formarea bășicilor atunci când porți pantofi noi, aplică un deodorant pe picioare.

11. Încălzește-ți ondulatorul de gene cu un uscător de păr pentru câteva secunde înainte de a-l folosi. Acest truc te va ajuta să-ți menții genele curbate mai mult timp.

12. Dacă unele dintre ojele preferate au devenit greu de deschis sau dificil de aplicat, încearcă să le fixezi cu apă fierbinte. Așează flaconul în apă foarte fierbinte timp de câteva minute, apoi scoate-l, agită și aplică pe unghii în timp ce este încă cald.

13. Rotește-ți părul și taie toate firele de păr rătăcite care rămân în exterior. Aceasta este o modalitate foarte bună de a scăpa de firele arse chiar de acasă, fără a merge la un salon de coafură.

14. Fixativul funcționează excelent pentru a îmblânzi sprâncenele și a le păstra la locul lor. Pulverizează puțin spray de păr pe o baghetă veche de mascara și aplică pe sprâncene.

15. Când vrei să îți faci unghiile, folosește vaselină sau un adeziv școlar obișnuit în jurul unghiilor. Excesul se va îndepărta ușor odată ce este uscat.

16. Pictează-ti unghiile cu o culoare de bază. Apoi fixează ferm banda cu gauri și aplică o ojă diferită. Lasă oja să se usuce și scoate banda. Unghii sunt gata! Bucură-te de ele!

17. Aplică vaselină în locurile în care urmează să aplici parfum, pentru ca acesta să dureze mai mult.

18. Coșurile apar întotdeauna în cele mai nepotrivite momente. Nu te panica! Ai nevoie doar de niște discuri demachiante pe care trebuie să le pui în congelator timp de câteva minute. Acestea te vor ajuta să scapi de iritație.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.