Învață care sunt vampirii energetici și ce rău pot aduce în viața ta

Se spune că omul are 7 chakre, iar vampirii energetici sunt acele persoane care ne atacă energetic şi ne lasă lipsiţi de vlagă. Acele chakre sunt ţintele vampirilor sociali. Ei sorb energia noastră, iar caracteristicile fiecăruia dintre ei sunt atât de uzuale, încât este posibil să fiţi puşi pe gânduri.

enegie-scazuta-8846127

Persoanele care au un câmp bionergetic negativ acţionează, de regulă, asupra copiilor, bătrânilor, sau celor bolnavi. Cum recunoaştem aceste persoane care ne fac rău la nivel energetic? Iată câteva exemple:

Vampirul neputinţei: doreşte să îşi convingă vixtimele că nu vor reuşi ceea ce îşi propun;

Vampirul conflictelor: se hrăneşte cu starea conflictuală creată în jur, trăieşte pentru a tensiona orice atmosferă;

Vampirul invidiei: se crede că este cel mai des întâlnit tip de vampire social, se bucură la fiecare neşansă a celor din jur şi este mândru când reuşeşte să destabilizeze;

Vampirul arogantei: poate aţi întâlnit acei oameni care se cred atotştiutori, doresc să te inhibe şi să te facă să crezi că doar dacă ai permisiunea lor te poţi descurca;

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Vampirul victimizării: avizi după atenţie, nu mai contenesc să se plângă şi cad în penibil ori de câte ori încearcă să comunice ceva.

Acţiunea vampirilor energetici asupra noastră este periculoasă, poate da depresii foarte grave şi distruge sistemul imunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.