#TIPS&TRICKS

Ai această problemă și te temi de operație? Fă asta!

Scris de Ela Crăciun la 17 iunie 2016

Denumită popular „guşă”, această problemă estetică apare în urma acumulării de grăsime sub osul maxilarului. Din fericire, nu este o problemă permanentă şi poate fi eliminată în scurt timp folosind tehnica de mai jos.

Inestetica guşă se numără printre cele mai frecvente complexe fizice ale femeilor, căci ea tinde să apară cu precădere sub bărbia reprezentantelor sexului frumos. De vină pentru apariţia bărbiei duble pot fi dietele bogate în grăsimi şi calorii, dezechilibrele hormonale, înaintarea în vârstă sau chiar predispoziţia genetică nefericită. Dacă bisturiul vă dă fiori reci, există soluţii prin care să scapați de guşă fară operaţie.

Publicitate

Tot ce trebuie să faceţi este ca, stând jos, să lăsaţi capul pe spate şi să vă îndreptăţi privirea în sus. Ulterior strângeţi buzele cu o mişcare asemănătoare unui sărut, menţinându-le în această poziţie timp de 5 secunde.


La final puteţi îndrepta capul în poziţie normală. Repetaţi aceste mişcări de 15 ori, în fiecare zi, timp de două săptămânii. La final veţi observa că guşa a dispărut complet sau s-a redus semnificativ.

Bineînţeles, atenţie mare la dietă şi controlați-vă postura corpului!

Publicitate

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--