Cel mai bun tratament ca să îţi remodelezi rapid corpul după naştere

Cel mai bun tratament ca să îţi remodelezi rapid corpul după naştere

Nicio femeie nu este cu adevărat împlinită până ce nu devine mama. Maternitatea este supremul mod prin care fericirea devine realitate.  Dar ca orice lucru minunat şi preţios, şi sarcina este scump plătită. Preţul? Evident, kilograme în plus, de multe ori, foarte multe de care cu greu se poate scapă. Şi nu doar kilograme sunt supărătoare, ci şi formele se transformă. Eu m-am îngrăşat 20 de kilograme la prima sarcina şi tot atâtea la cea de a doua sarcina.

Prima dată am crezut că nu este adevărat. NU prea puteam să mă mai uit în oglindă şi să văd cum m-am transformat. Cu multe eforturi mi-am revenit. Au fost câţiva ani în care am reuşit să scap de kilogramele acumulate.

campanie-velashape-9957673

După cea de-a doua sarcina, totul a fost mult mai uşor şi mai rapid, nu pentru că aş fi avut exeprienta în scăparea de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, ci pentru că am tot căutat diverse modalităţi prin care să slăbesc mai uşor. Plus că determinarea a fost mult mai mare. Cu cât înaintezi în vârstă, kilogramele se încăpăţânează să te părăsească. Iar dacă printr-o minune au făcut-o, nu pleacă fără a lăsa urme: piele lăsată, celulită, vergeturi. V-am spus că vara asta m-am hotărât să mai renunţ la vreo 3-4 kilograme, aşa că tot încerc diverse proceduri. Ultima, pe care am găsit-o la clinica Elos se numeşte VelaShape. O procedura non-chirurgicală pentru tratarea celulitei, remodelează corpul şi pielea lăsată. De altfel, acestea sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă cam 90% dintre femei.

Până la urmă, cea mai mare problema după naştere este surplusul de grăsime care se depozitează cu precădere în zona abdomenului, feselor, soldurilor şi coapselor.  Acest tratament promite că te scapă de trei probleme dintr-un foc: reducere celulita, te remodelează şi tonifică. 


Eu am fost foarte încântată pentru că am văzut rezultate încă de la prima şedinţa. Dehhh…ştiţi cum e cu posmagiii 🙂 Atunci când poţi scapă de 2 cm la abdomen şi  1.5 cm la coapse, să spui nu?

O să vedeţi şi voi asta pe propria piele, pentru  că, dacă va înscrieţi  în campania Corpul după Naştere, puteţi primi o şedinţa GRATUITĂ de testare a VelaShape.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Eu îl recomand oricărei mămici care îşi doreşte să îmbrace hainele pe care le purta înainte de a rămâne gravidă.

Şi încă un sfat: nu va răsfăţaţi prea mult în timpul sarcinii pentru că nu este nevoie să mâncaţi cât pentru doi, când veţi vrea să slăbiţi, tot voi vă veţi chinui  🙂

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.