Cel mai bun tratament ca să îţi remodelezi rapid corpul după naştere

Cel mai bun tratament ca să îţi remodelezi rapid corpul după naştere

Nicio femeie nu este cu adevărat împlinită până ce nu devine mama. Maternitatea este supremul mod prin care fericirea devine realitate.  Dar ca orice lucru minunat şi preţios, şi sarcina este scump plătită. Preţul? Evident, kilograme în plus, de multe ori, foarte multe de care cu greu se poate scapă. Şi nu doar kilograme sunt supărătoare, ci şi formele se transformă. Eu m-am îngrăşat 20 de kilograme la prima sarcina şi tot atâtea la cea de a doua sarcina.

Prima dată am crezut că nu este adevărat. NU prea puteam să mă mai uit în oglindă şi să văd cum m-am transformat. Cu multe eforturi mi-am revenit. Au fost câţiva ani în care am reuşit să scap de kilogramele acumulate.

campanie-velashape-9957673

După cea de-a doua sarcina, totul a fost mult mai uşor şi mai rapid, nu pentru că aş fi avut exeprienta în scăparea de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, ci pentru că am tot căutat diverse modalităţi prin care să slăbesc mai uşor. Plus că determinarea a fost mult mai mare. Cu cât înaintezi în vârstă, kilogramele se încăpăţânează să te părăsească. Iar dacă printr-o minune au făcut-o, nu pleacă fără a lăsa urme: piele lăsată, celulită, vergeturi. V-am spus că vara asta m-am hotărât să mai renunţ la vreo 3-4 kilograme, aşa că tot încerc diverse proceduri. Ultima, pe care am găsit-o la clinica Elos se numeşte VelaShape. O procedura non-chirurgicală pentru tratarea celulitei, remodelează corpul şi pielea lăsată. De altfel, acestea sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă cam 90% dintre femei.

Până la urmă, cea mai mare problema după naştere este surplusul de grăsime care se depozitează cu precădere în zona abdomenului, feselor, soldurilor şi coapselor.  Acest tratament promite că te scapă de trei probleme dintr-un foc: reducere celulita, te remodelează şi tonifică. 

Eu am fost foarte încântată pentru că am văzut rezultate încă de la prima şedinţa. Dehhh…ştiţi cum e cu posmagiii 🙂 Atunci când poţi scapă de 2 cm la abdomen şi  1.5 cm la coapse, să spui nu?

O să vedeţi şi voi asta pe propria piele, pentru  că, dacă va înscrieţi  în campania Corpul după Naştere, puteţi primi o şedinţa GRATUITĂ de testare a VelaShape.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Eu îl recomand oricărei mămici care îşi doreşte să îmbrace hainele pe care le purta înainte de a rămâne gravidă.

Şi încă un sfat: nu va răsfăţaţi prea mult în timpul sarcinii pentru că nu este nevoie să mâncaţi cât pentru doi, când veţi vrea să slăbiţi, tot voi vă veţi chinui  🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.