#TIPS&TRICKS

Machiajul de plajă – moft sau necesitate?

Scris de Ela Crăciun la 04 iulie 2016

M-am gândit să dezbatem puţin şi subiectul frumuseţii estivale. Auzim deseori despre machiajul de vară, care reliefează atât de frumos pielea bronzată, dar propun să nu neglijăm machiajul pentru plaja.

Când ne pregătim de plajă, ne gândim la costume de baie care mai de care mai frumoase, colorate, care să ne arate mai suple, sau să ne rotujeasca formele, la creme cu factor de protecţie, la măşti pentru păr care să ne pregătească podoabă capilară de expunerea la razele solare puternice, dar nu trebuie neglijată mică trusa de farduri a vacanţei!

Publicitate

Vara, fața are nevoie de o odihnă binemeritată, de o hidratare susţinută (măştile cu fructe au un rol esenţial pentru acest proces), de o protecţie împotriva razelor dăunătoare ale soarelui şi împotriva altor agenţi dăunători – sarea mării, vântul, praful, fumul, radicalii liberi, etc.


Pentru a păstra tenul intact şi uniformizat, etapele machiajului nu vor fi cele clasice, fardurile vor fi mai uşoare, potrivite sezonului cald. Baza de machiaj poate fi realizată cu ajutorul unui fond de ten rezistent la apă, care se aplică într-un strat subţire, transparent şi care se va dovedi foarte eficient.

Folosiţi creioane rezistente la apă pentru machiajul ochilor, iar pentru gene, mascara rezistent la apă.
Alegerea culorilor se va face în funcţie de culoarea costumului de baie. De obicei, se poartă auriul, bejul, bronzul, rozul, argintiul, albul, lila irizant şi bleu.

Publicitate

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--