Ce trebuie să știi când mergi la plajă cu copiii

Dacă anul trecut vă povesteam ce trebuie să știe o femeie însărcinată atunci când merge la plajă, anul acesta vorbim despre ce trebuie să știm atunci când mergem cu bebelușul sau copiii la plajă și am făcut un video foarte simpatic în care vă povestesc tot ce facem noi.

Deși am început articolul ca pe unul destinat bebelușilor, știu că multe dintre voi aveți și copii mai mari și regulile se aplică în mare măsură și pentru ei. Evitați să stați la soare în intervalul orar 10-16, încercați să vă poziționați sub umbreluță, asigurați-vă că se hidratează, insistați pe purtarea pălăriilor și a ochelarilor de soare și reaplicați crema cu factor de protecție ori de câte ori e nevoie.

Știu că pe vremea noastră nu se punea atâta accent pe protecția solară, dar nu uitați că factorii externi precum poluarea, încălzirea globală și toate schimbările climatice pe care le-au cauzat își spun cuvântul în secolul XXI. Eu folosesc creme cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului, pentru că și atunci când e înnorat, razele ultra violete ajung la noi.

Am încercat foarte multe produse cu factor de protecție și plec de obicei cu multe de acasă atunci când mergem în vacanță, pentru că nu aș vrea să rămânem fără. Știți cum e, le mai pierzi, se mai joacă copiii cu ele până le consumă, așa că e bine să ai rezerve. Pentru copii în special, folosesc gama Eau Thermale Avène, pentru că toți au avut probleme cu dermatita și atunci, orice aplic pe pielea lor trebuie să fie dermato-cosmetic. Pentru Nicholas avem Eau Thermale Avene din gama alba, cea destinată pentru piele intolerantă.

În ultimii 5 ani, formula Eau Thermale Avene a fost îmbunătățită și îndreptată mai mult spre protecția mediului, așa că produsele au la bază ingrediente biodegradabile și nu conțin suflați, deci nu afectează ecosistemul marin.

Sunt curioasă ce experiențe ați avut voi când ați mers la plajă cu bebelușii și ce factor de protecție ați folosit pentru ei. Aștept răspunsurile voastre mai jos, în secțiunea de comentarii.

FOLLOW ME

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.