4 măști faciale care îți vor îmbunătăți aspectul peste noapte!

Situaţiile stresante, job-ul solicitant, lipsa somnului şi problemele de sănătate – toate acestea pot lăsa urme pe chipul tău şi te fac să pari în permanenţă obosită, lipsită de vlagă. Din ce în ce mai des, ne confruntăm cu presiunea pusă de către un stil de viaţă modern, care ne secătuieşte corpul de vitalitate şi pielea capăta un aspect bătrânicios. Ca rezultat al tuturor acestor factori externi, dispoziţia noastră şi încrederea în sine scad vertiginos.

masca-de-fata-720x400_c-7235565

Oare ce metode noi putem încerca împreună, pentru a combate problemele mai sus enumerate? Eu m-am gândit la câteva măşti faciale care să ne pună pe picioare şi să ne facă să ne simţim bine cu noi înşine. Vestea şi mai bună este că toate ingredientele de care avem nevoie sunt accesibile şi reţetele sunt uşor de preparat.

Masca de castraveţi:

Ingrediente: 1 castravete; 1 albuş de ou;

Preparare: da castravetele prin razătoare fină. Vei obţine cam 2 linguri de pulpă de castravete. Amestecă apoi cu albuşul bătut spumă. Aplică acest mix pe faţă şi lasă-l să acţioneze vreme de 15 minute. Spală cu apă călduţă.

Masca citrică:

FOLLOW ME

Ingrediente: 1 albuş de ou; 1 lingura de miere; 1 lingura de lapte; 1 lingura de suc de lămâie;

Masca de fulgi de ovăz:

Ingrediente: 1 lingura de fulgi de ovăz; 1 lingura de ulei de măsline; 1 măr verde, acru; 1 lingura de miere; 2 linguri de kefir; zeamă de la o lămâie.

Preparare: Râde mărul verde şi amesteca bine coaja acestuia cu fulgii de ovăz şi uleiul de măsline. Foloseşte încă un bol pentru a mixa pulpa mărului cu mierea, iar în al treilea vas amesteca sucul de lămâie cu kefirul. Aplică masca în straturi, folosindu-te de o pensulă de make-up. Primul strat de fulgi de ovăz cu ulei de măsline, mai apoi pulpa mărului şi mierea, iar la final, kefirul şi sucul de lămâie. Lasă mască pentru 10-15 minute şi nu uita de zona decolteului.

Masca de ciocolată şi fulgi de ovăz

Ingrediente: 1/3 măsuri de pudră de cacao; 1/4 miere; 2 linguri de smântână; 3 linguri de fulgi de ovăz;

Masca trebuie lăsată pe ten aproximativ 20 de minute, iar cel mai bine ar fi să vă aşezaţi şi să aşteptaţi să pătrundă în pori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.