3 semne zodiacale care sunt speriate de dragoste în septembrie

3 semne zodiacale care sunt speriate de dragoste în septembrie

Unele semne zodiacale sunt speriate de dragoste, mai ales în perioada în care Venus în cuadratură cu Saturn, care a avut loc pe 15 septembrie 2021. Frica de dragoste nu este cu siguranță un eveniment rar, de fapt, se află în centrul multor decizii ale noastre.

Ne temem să nu fim iubiți, ne temem de dragostea în sine și ne temem că nu va dura dacă o avem. Cărțile de auto-ajutorare ne-ar face să credem că frica este absența iubirii și viceversa, și că cele două nu pot exista împreună – în aceeași minte.

Venus – Saturn este unul dintre acele tranzite care se joacă cu înțelegerea noastră emoțională a iubirii. Haosul aduce imprevizibilitate, iar atunci când nu știm încotro se îndreaptă ceva, introducem frica în ființa noastră.

Pentru anumite semne selecte ale zodiacului, sentimentul de frică se va manifesta ca incertitudine, paranoia, disperare și hotărâre. Atunci când haosul intră în arena iubirii și a relațiilor, așa cum se întâmplă cu acest tranzit, ne putem trezi că ne simțim puțin speriați.

Taur

Ești un iubitor, nu un luptător, deși îți place să întreții viziuni războinice despre tine însuți – asta e fantezie și te ajută să faci față. Ceea ce se poate ascunde sub aceste fantezii, însă, este o teamă profundă de a nu fi iubit, care se va intensifica în timpul cuadraturii Venus – Saturn.

Este posibil să întreții gânduri de nevrednicie – poți simți că secretele tale sunt expuse și că, la descoperirea lor, vei fi văzut ca un impostor sau mai puțin de dorit.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

În timp ce îți dorești ca oamenii să te perceapă ca pe acest dur care cucerește și ucide pe câmpul iubirii, te temi să fii „văzut”, deoarece crezi că nu ești nici pe jumătate la fel de bun ca proiecția fantezistă pe care ți-ai creat-o.

Tot ceea ce îți dorești este să fii iubit și, totuși, mintea îți stă în cale în timpul acestui tranzit – suficient de mult încât să pui în pericol orice relație în care te afli în acest moment.

Încearcă să nu pornești o ceartă pasiv-agresivă cu partenerul-soț-însoțitor; nu ai nevoie să fii pedepsit, Taur – nu este nimic în neregulă cu tine.

Scorpion

Îți dorești atât de mult să lași garda jos, deoarece recunoști că doar prin propria vulnerabilitate vei putea experimenta pe deplin frumusețea iubirii. Îți dorești atât de mult, dar nu reușești să treci peste acea ultimă cocoașă – cea care te protejează și te ține la distanță de dragostea pe care o dorești.

Venus în cuadratură cu Saturn s-ar putea să te facă să te simți justificată de incapacitatea ta de a face acel ultim pas, deoarece practic îți asigură că teama ta de iubire va rămâne puternică și înflăcărată.

Și totuși, cu ce te ajută asta? Te menține singur și vigilent; porți o torță pentru propriul orgoliu – nu poți, nu vrei să renunți la acea torță pentru că nu realizezi că torța este o mărturie a propriei tale frici.

Crezi că frica este pentru învinși, pentru cineva diferit de tine însuți… dar frica este pentru toată lumea, la fel ca și eliberarea de această frică.

Vărsător

Ți-e frică de iubire în timpul acestui tranzit, pentru că ți-e frică de iubire și în fiecare altă zi. Știi că este un lucru frumos și te alături acestei idei… până când are un potențial real, iar atunci frica îți intră în joc, din nou, ca un vechi prieten.

De fapt, frica ta de intimitate, de iubire și de conexiune reală este un tovarăș de încredere al tău. Frica nu te-a dezamăgit niciodată, ți-a fost mereu alături, așa că ai ajuns să crezi că poate e mai bine să rămâi speriat, decât să riști și să te implici CU ADEVĂRAT, cu o altă persoană. Acest lucru nu înseamnă că nu ai avut relații; desigur, ai avut, de fapt, probabil că acum ești într-o relație.

Dar relația ta se bazează pe iubire – sau se bazează pe frică? Ești cu persoana ta pentru că te temi să fii singur – sau să fii falit, sau să fii responsabil? Îl iubești pe cel cu care ești sau ești cu el pentru că îți face viața mai comodă?

Nu este un lucru îngrozitor să spui da la oricare dintre aceste lucruri, dar este de asemenea OK să spui da la iubirea în sine. Venus în cuadratură cu Saturn te va face să-ți examinezi adevăratele sentimente față de persoana cu care ești implicat în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.