3 ZODII pentru care luna MAI e cea mai grea din anul 2019

Luna Mai a început de câteva zile iar vremea pare să prevestească o perioadă foarte liniștită și fericită. Însă astrologii sunt mai sceptici cu privire la armonia din viața unor nativi în luna Mai.

Din fericire, odată cu intrarea lui Mercur și Uranus în Taur, te vei baza mai mult pe simțul rațiunii și vei fi mai responsabil pentru ceea ce faci.

Intrarea lui Marte în Vărsător te face să fii mai deschis, iar Venus scoate la iveală cele mai sentimentale trăiri. Spre sfârșitul lunii, Soarele va intra în Gemeni. Vor fi deci, multe schimbări pentru toți nativii. Dar, astrologii susțin că 3 nativi vor ava bătăi de cap în această perioadă.

Află dacă te regăsești.

Fecioară

Nu ai suficientă energie pentru a duce la capăt sarcinile care apar în această lună. Te vei simți atât de obosit încât chiar și tu vei simți nevoia să te ocupi mai mult de sănătatea și bunăstarea ta. Astfel, în prima parte a lunii te vor interesa diverse remedii care să te facă să depășești anumite probleme de sănătate.

FOLLOW ME

E un moment bun să îți tratezi corpul și sufletul pentru că perioada încărcată nu se termină în prima jumătate a lunii. Apar multe evenimente pe plan profesional și social. Nu e totul negru, căci vor apărea o mulțime de oportunități care să te ducă mai aproape de a-ți atinge obiectivele.

Scorpion:

Apar evenimente intense pe plan sentimental. Dacă ești într-o relație, această perioadă îți va marca parcursul și dezvoltarea legăturii tale cu partenerul. Lucrurile se pot schimba în bine, sau în rău- dar va fi cu siguranță o schimbare care îți va afecta relația.

E posibil să nu scapi totuși de niște obstacole care să apară în calea ta și a partenerului, odată cu mutarea lui Venus lângă Saturn și Pluto. În această perioadă e posibil să simți că nu te potrivești cu partenerul tău. Dacă ești singur, ți se va părea din ce în ce mai greu să te conectezi cu o persoană la un nivel atât de profund.

Petrece mai mult timp alături de cei dragi, pentru că te vor ajuta sădepășești aceste obstacole.

Săgetător:

Pentru tine, luna Mai va fi marcată de situații tensionate la locul de muncă. Vor apărea multe schimbări radicale, odată cu mutarea lui Uranus în casa 6, a sănătății și a muncii.

S-ar putea să te îți schimbi percepția asupra carierei tale și totul să pară mult mai nesigur. Astfel te vei simți destul de confuz cu privire la viitorul tău. Aceste schimbări îți pot fi de folos, pentru că trebuie să înveți că viața poate fi imprevizibilă și trebuie să tratezi cu mai mult calma ceste situații.

Din fericire, luna Mai aduce și câteva vești bune. Relația cu partenerul va deveni tot mai armonioasă. Iubirea se intensifică mai ales spre sfârșitul lunii, când Soarele se mută în cea de-a 7-a casă, a relației. Poți să te bazezi pe sentimentele tale în această perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.