4 invenții UIMITOARE ale anului 2016

Anul acesta a stat sub semnul inovației din multe puncte de vedere. Foarte multe invenții și gadget-uri noi și-au făcut apariția pentru a ne ușura viața, de a o face mai confortabilă și mai plăcută.

Iată 4 invenții uimitoare alea anului 2016:

1. Tigaia care te învață să gătești

2-2161579

Cât de caldă ar trebui să fie tigaia? Când amestec? E gata mâncarea? Dacă pentru tine gătitul e ca o limbă străină, sunt șanse mari să ai astfel de întrebări, iar acestă tigaie inteligentă e pregătită să-ți răspundă. Odată ce ai selectat o rețetă cu ajutorul aplicației mobile, această tigaie folosește bluetooth-ul și un senzor teric special pentru a oferi instrucțiuni în timp real.

2. Aparatul care te ajută să nu mai sforăi
8-2842723

Nora este un aparat inteligent împotriva sforăitului. Acesta îți mișcă capul într-un mod silențios și gentil utilizand un dispozitiv aflat sub pernă. Mișcare stimulează mușchii să se relaxeze și poziționează căile aeriene într-un mod corect pentru a respira din nou normal.

FOLLOW ME

3. Ghiveciul care crește odată cu planta
9-7294819

Aceste tipuri de ghiveci de flori  din origami a fost create în studiourile Ayaskan  și au abilitatea de a crește odată cu florile din interiorul lor.

4. Jucăria care răspunde la întrebări
10-6305589

Jucăriile vorbitore s-au inventat de generații, dar acest dinzaur nu numai că vorbește, ci răspunde la întrebări precum „care este distanța dintre Pămaât și Lună?” cu ajutorul conexiunii la internet. Poate ajuta la perfecționarea multor abilități, cum ar fi matematica, punând întrebări din ce în ce mai grele. Acesta a fost creeat special pentru copii între 5-9 ani prin tehnologia Whatson IBM. Trucul acestei jucarii este de a ajuta la dezvoltatrea educațională a copilului într-un mod distractiv.

via brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.