4 lucruri pe care le-ai deschis întotdeauna greșit

Omul cât trăiește învață. Această expresie, se pare, poate fi utilizată în mod justificat în toate aspectele vieții. Poți ajunge adult în toată firea fără să realizezi, că ai deschis toată viața capsulel de lapte pentru cafea în mod greșit.

Iată cum poți deschide lucrurile mai ușor și mai eficient decât ai fi crezut:

Pliculețele de zahăr

1-pachet-de-zahar-7437566

Design-ul pentru aceste pachete de zahăr a fost dezvoltat de Benjamin Eisenstadt. Ideea din spatele lor este foarte simplă: tot ce trebuie să faci este să rupi pachețelul în jumătate, și nu într-o parte. Dacă o faci în acest fel, întreaga cantitate de zahăr se va vărsa în ceașcă.

 

Capsule de lapte condensat

2-lapte-de-cafea-1256828

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Trage de ambalajul peste pachet astfel încât să se formeze un triunghi. În felul acesta poți pune laptele condensat în cafea fără să-l verși.

Suc natural

3-suc-la-cutie-6501437

De obicei capacul este poziționat mai aproape de o parte a cutiei decât de cealaltă. Dacă încerci să pui suc cu partea accea spre pahar, aerul nu va putea pătrunde în cutie iar sucul va curge neregulat și ai șanse mari să îl verși. Modul corect de folosire este cu capacul în sus.

 

Tic-tac

tic-tac-8258280
Tot ce trebuie să faci este să pui cutia pe o parte și fiecare bombonică ar trebui să cadă fară probleme prin gaura specială din capac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.