4 lucruri pe care le-ai deschis întotdeauna greșit

Omul cât trăiește învață. Această expresie, se pare, poate fi utilizată în mod justificat în toate aspectele vieții. Poți ajunge adult în toată firea fără să realizezi, că ai deschis toată viața capsulel de lapte pentru cafea în mod greșit.

Iată cum poți deschide lucrurile mai ușor și mai eficient decât ai fi crezut:

Pliculețele de zahăr

1-pachet-de-zahar-7437566

Design-ul pentru aceste pachete de zahăr a fost dezvoltat de Benjamin Eisenstadt. Ideea din spatele lor este foarte simplă: tot ce trebuie să faci este să rupi pachețelul în jumătate, și nu într-o parte. Dacă o faci în acest fel, întreaga cantitate de zahăr se va vărsa în ceașcă.

 

Capsule de lapte condensat

2-lapte-de-cafea-1256828

FOLLOW ME

Trage de ambalajul peste pachet astfel încât să se formeze un triunghi. În felul acesta poți pune laptele condensat în cafea fără să-l verși.

Suc natural

3-suc-la-cutie-6501437

De obicei capacul este poziționat mai aproape de o parte a cutiei decât de cealaltă. Dacă încerci să pui suc cu partea accea spre pahar, aerul nu va putea pătrunde în cutie iar sucul va curge neregulat și ai șanse mari să îl verși. Modul corect de folosire este cu capacul în sus.

 

Tic-tac

tic-tac-8258280
Tot ce trebuie să faci este să pui cutia pe o parte și fiecare bombonică ar trebui să cadă fară probleme prin gaura specială din capac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.