5 lucruri enervante pe care le fac mamele de sărbători

Sărbătorile de iarnă sunt cu siguranță cele mai iubite și așteptate. E perioada în care toată familia e împreună, spunem povești, stăm în jurul bradului și ne bucurăm de prezența celor dragi. Vă mărturisesc totuși că nu numai pentru Moș Crăciun e o perioadă agitată. Mămicile intra și ela „la program” și, cel puțin o săptămână, funcționăm la capacitate maximă.

Așa că vreau sa vorbim astăzi despre 5 lucruri enervante pentru mame de sărbători, în care sunt sigura că o sa va regăsiți și voi:

1. Ratezi toată distracția

Exact când începe sezonul filmelor de Crăciun, pentru mămici începe sezonul pregătirilor. Liste de cumpărături, cadouri, curățenie generală, meniul de sărbători. Pot continua la nesfârșit. Așa că în timp ce toată lumea e pe canapea cu ochii la televizor, mămicile sunt invitate eventual să facă niște popcorn.

2. Cozi interminabile

Listele de care vă spuneam mai sus nu se rezolva singure. Cineva trebuie să meargă și la cumpărături. Și prin cineva, mă refer firește la mame. Ore în șir sunt pierdute în aglomerația din magazine, la cozi și pe numeroasele drumuri pe care le faci pentru că în fiecare zi mai apare ceva de care aveai nevoie.

FOLLOW ME

3. Rolul de gazdă

S-ar putea ca soții voștri să creadă și ei că sunt gazdele perfecte doar pentru că sună toți membri familiei și îi invită la voi. Dar adevărata gazdă este de fapt mama care se ocupă cu grijă ca totul să fie la locul lui, pregătește masa având grijă să-și amintească cine ce preferă și face drumuri de la bucătărie la invitați toată seara.

4. Cheltuim sume uriașe de bani

Toate cadourile frumos împachetate care ajung sub brad nu se cumpără singure. Nici mâncarea tradițională pe care o adoră toată familia nu a venit singură pe masă. De cele mai multe ori, mămicile sunt cele care se ocupă de cumpărăturile de sărbători și le prinde anul nou fără un bănuț norocos în portofel.

5. Ne petrecem sărbătorile în bucătărie

Nu numai că mâncarea necesită multe pregătiri, dar nici vasele pe care le folosim nu se spală ca prin minune. După fiecare tură de invitați e nevoie să cureți bucătăria, așa că ar fi bine să alegi un produs care îți simplifică treaba. Sano Spark este un detergent de vase concentrat, ce are în compoziție până la 24% ingrediente active (în general, produsele au aprox. 15%) îndepărtând ușor grăsimea și murdăria. Și nu trebuie să vă faceți griji că vă va strica manichiura, pentru că este produs intergral din ingrediente cosmetice, ce curăță și protejează pielea sensibilă a mâinilor.

E așa simplu de folosit că pot să mă bazez pe Alesia că poate să termine treaba în bucătărie și poate așa reușesc să prind măcar finalul unui film de Crăciun.

Sunt foarte curioasă care e cea mai enervantă sarcină pentru voi de sărbători, cea de care v-ați dori să scăpați pentru totdeauna! Abia aștept să citesc mesajele voastre și să facem un top cu cele mai amuzante.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

0 comentarii pe “5 lucruri enervante pe care le fac mamele de sărbători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.