5 lucruri enervante pe care le fac mamele de sărbători

Sărbătorile de iarnă sunt cu siguranță cele mai iubite și așteptate. E perioada în care toată familia e împreună, spunem povești, stăm în jurul bradului și ne bucurăm de prezența celor dragi. Vă mărturisesc totuși că nu numai pentru Moș Crăciun e o perioadă agitată. Mămicile intra și ela „la program” și, cel puțin o săptămână, funcționăm la capacitate maximă.

Așa că vreau sa vorbim astăzi despre 5 lucruri enervante pentru mame de sărbători, în care sunt sigura că o sa va regăsiți și voi:

1. Ratezi toată distracția

Exact când începe sezonul filmelor de Crăciun, pentru mămici începe sezonul pregătirilor. Liste de cumpărături, cadouri, curățenie generală, meniul de sărbători. Pot continua la nesfârșit. Așa că în timp ce toată lumea e pe canapea cu ochii la televizor, mămicile sunt invitate eventual să facă niște popcorn.

2. Cozi interminabile

Listele de care vă spuneam mai sus nu se rezolva singure. Cineva trebuie să meargă și la cumpărături. Și prin cineva, mă refer firește la mame. Ore în șir sunt pierdute în aglomerația din magazine, la cozi și pe numeroasele drumuri pe care le faci pentru că în fiecare zi mai apare ceva de care aveai nevoie.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Rolul de gazdă

S-ar putea ca soții voștri să creadă și ei că sunt gazdele perfecte doar pentru că sună toți membri familiei și îi invită la voi. Dar adevărata gazdă este de fapt mama care se ocupă cu grijă ca totul să fie la locul lui, pregătește masa având grijă să-și amintească cine ce preferă și face drumuri de la bucătărie la invitați toată seara.

4. Cheltuim sume uriașe de bani

Toate cadourile frumos împachetate care ajung sub brad nu se cumpără singure. Nici mâncarea tradițională pe care o adoră toată familia nu a venit singură pe masă. De cele mai multe ori, mămicile sunt cele care se ocupă de cumpărăturile de sărbători și le prinde anul nou fără un bănuț norocos în portofel.

5. Ne petrecem sărbătorile în bucătărie

Nu numai că mâncarea necesită multe pregătiri, dar nici vasele pe care le folosim nu se spală ca prin minune. După fiecare tură de invitați e nevoie să cureți bucătăria, așa că ar fi bine să alegi un produs care îți simplifică treaba. Sano Spark este un detergent de vase concentrat, ce are în compoziție până la 24% ingrediente active (în general, produsele au aprox. 15%) îndepărtând ușor grăsimea și murdăria. Și nu trebuie să vă faceți griji că vă va strica manichiura, pentru că este produs intergral din ingrediente cosmetice, ce curăță și protejează pielea sensibilă a mâinilor.

E așa simplu de folosit că pot să mă bazez pe Alesia că poate să termine treaba în bucătărie și poate așa reușesc să prind măcar finalul unui film de Crăciun.

Sunt foarte curioasă care e cea mai enervantă sarcină pentru voi de sărbători, cea de care v-ați dori să scăpați pentru totdeauna! Abia aștept să citesc mesajele voastre și să facem un top cu cele mai amuzante.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

0 comentarii pe “5 lucruri enervante pe care le fac mamele de sărbători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.