4 tipuri de FEMEI care îți fură BĂRBATUL

În dragoste se pierde rațiunea deseori. Astfel se poate întâmpla ca nici măcar o relație să împiedice o persoană să fie cu altcineva de care se îndrăgostește brusc. Așa că deși dragostea este mare între tine și partenerul tău, nu poți fi ferită de această posibilitate. Poți însă să fii conștientă de cel de femeie poate interveni în relația ta, pentru că de obicei e vorba de aceleași tipare de personalitate.

Într-adevăr, e destul de greu să îți dai seama ce intenții are o femeie care se apropie de tine și de partenerul tău, dar îți vom dezvălui niște semne pe care să le folosești ca indicii și poți să îți dai seama cât încă nu e prea târziu de intențiile sale.

1. Femeia sexi

La o femeie sexi observi în general aspectul prima oară, aspect care impresionează multă lume. Acest tip de femeie are foarte multă grijă de condiția sa fizică și nu numai. Ea își va alege mereu haine care întorc priviri și își va petrece majoritatea timpului la cumpărături și în saloanele de cosmetică. E clar că are multă încredere de sine, și asta se vede și atunci când vrea să cucerească un bărbat. Ea va face tot posibilul să îl cucerească ca și cum nimic nu o poate împiedica, nici chiar o eventuală relație.

Din fericire pentru tine, acest tip de femeie nu se ascunde. Și va profita de orice ocazie pentru a folosi niște replici intense adresate iubitului tău. Atunci e momentul să acționezi și să o îndepărtezi.

2. Femeia inteligentă

FOLLOW ME

Poate că o femeie sexi stârnește imaginația și dorința oricărui bărbat, o femeie inteligentă este mult mai periculoasă. Aceasta este chiar cea mai periculoasă dintre toate. E destul de greu să îi descoperi intențiile, pentru că își calculează cu mare atenție fiecare mișcare. Fii atentă și la vechi prietene care apar brusc în viața ta. Ce interes ar putea să aibă? Limitează orice interacțiune cu o femeie inteligentă.

3. Femeia de casă

O gospodină ți s-ar părea inocentă și te înțelegem perfect. Însă poate fi foarte periculoasă, tocmai din cauza acestei imprevizibilități de care dă dovadă. Bărbații adoră femeile care au nevoie de ajutorul lor și care le cer să le protejeze, așa că partenerul său s-ar putea să fie impresionat de aceste atribute.

4. Femeia sociabilă

Simțul umorului și abilitățile de comunicare sunt importante și sunt un factor decisiv atunci când vine vorba să te hotărăști dacă placi sau nu pe cineva. Puteți să cunoașteți împreună o femeie prietenoasă care vrea brusc să intre din ce în ce mai mult în viața voastră. Ai grijă la cât de mult o lași să se apropie de voi.

Dacă apare o astfel de femeie în viața ta și a partenerului, fii atentă la următoarele fraze, care pot fi niște indicatori ai faptului că vrea să îți fure bărbatul:

1.”Are și un frate iubitul tău?”

Aceasta e una dintre cele mai comune întrebări. Bineînțeles că nu îți poate spune că îl vrea pe partenerul tău, dar e clar așa că ea îl vede ca pe un partener ideal și pentru ea.

2.”Eu în schimb fac asta”

Dacă îi spune asta iubitului tău, comparându-se cu tine, încearcă să se pună într-o lumină favorabilă în ochii lui. Și de ce ar vrea să facă asta, decât dacă nu vrea să îți ia locul și se folosește de comparație pentru a-i demonstra că ea e mai bună ca tine.

3.”Eu nu voi fi niciodată la fel de drăguță precum iubita ta”

Pare inofensivă această replică, și chiar te-ai putea crede măgulită. Însă femeia se folosește de psihologia inversă și deja a început să creeze calea unei asocieri între tine și ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.