10 idei de cadou pentru bărbatul care are tot ce își dorește

Nu de Bill Gates și Amancio Ortega e vorba. Ci de toți acei bărbați din viața noastră care își permit să își cumpere orice mic sau mare obiect, făcând NU inutil, dar pe jumătate fără rost efortul nostru de a-l impresiona în acea zi specială. Este una dintre problemele pe care atât eu, cât și oamenii din jurul meu le au atunci când vor să surpindă soțul/iubitul/tatăl.

Trebuie să ne întrebăm cum reușim să evităm NU NUMAI situația în care se trezește cu 5 parfumuri de ziua lui și nu îi place niciunul. Vreau să ne propunem să îl uimim. Să retrăiască momentul primirii cadoului și peste o săptămână sau o lună când îl vede și, de ce nu, să fie un obiect cu care să se poată lăuda prietenilor.

1. O ladă frigorifică pentru băuturi, îmbrăcată în lemn. Cum ar arăta pe terasă sau la petrecerea în aer liber cu prietenii? Vă spun eu. S-ar simți precum copilul care a primit prima minge. Vă dau câteva idei de pe Ebay, dar nu strică să aruncați o privire și pe piața locală. Deși, în acest caz, nu aș risca să iau nimic mai prejos de perfect.

2. Butoni de cămașă încrustați cu literele voastre sau ale copiilor. Vă asigur că puține cadouri exprimă atât de subtil eleganță, stil, dar și atenția celui care l-a gândit. Eu m-am îndrăgostit de site-ul acesta. Dar, din nou, sunt convins că există corespondenți decenți și în România.

3. Ce spuneți de un cufăr pentru vinuri, acoperit cu piele? Cele mai multe dintre ele au desenată, foarte subtil, cu un pronunțat aer vintage, și harta lumii. Vă atașez un exemplu neutru, tot de peste hotare, dar mi-am făcut bine temele și vă spun, fără emoții, că nu trebuie să vă fie rușine cu ce găsiți și la noi.


4. Dacă sunteți fanii măsuțelor pliante de lemn pentru răsfățul persoanei iubite, care merită din când în când un mic dejun la pat, sigur vă veți îndrăgosti de următoarea idee. Ce părerea aveți de corespondentul acestei măsuțe, dar pentru cada de baie? Cele mai multe dintre ele au suport de tabletă, altul pentru paharul de vin, sau pentru lumânare. E de ajuns să căutați pe unul dintre site-urile mari de profil, precum Amazon, dar nu numai, “bath caddy”, și o să găsiți multe exemple care să vă fie pe plac.

5. Și ca să rămânem oarecum în aceeași categorie, priviți ce am găsit pentru voi. Acest rafinat set pentru împătimiții de brânzeturi, care o să facă măsuțele de picnic să pară o amintire din alt secol. Nu mai trebuie să spun că va fi un subiect grozav de conversație cu băieții.

6. O bicicletă pliabilă, compactă, este din nou o idee perfectă pentru bărbatul care merită toată atenția ta. Chiar dacă nu este un împătimit al unei astfel de vieți, o asemenea bicicletă este menită să îl scoată din letargie. Ușoară, încape în portbagaj, fiabilă și atât de ușor de manevrat încât simți că fuge de sub tine. Piața locală e mai multe decât generoasă și în acest caz, dar cum nu vreau să fiu părtinitoare, o să mă rezum la un exemplu internațional.

7. Este bărbatul acesta special un împătimit al sportului? Dacă răspunsul este da, atunci trebuie să știți că orice club care se respectă are o “biblie” a sa, o culegere a istoriei sale, cu toate realizările de peste timp. Și dacă este și de peste hotare, atunci clubul cu pricina sigur a scos la un anumit moment și o ediție limitată, din piele, pe care sigur și-ar dori-o orice fan.

8. Sau ai un soț/iubit/tată pasionat de bucătărie? Atunci să nu ai niciun dubiu că el înțelege cât de important este un cuțit de chef. Echilibrat perfect, ușor, frumos ca o spadă otomană, care să i se potrivească în mână de parcă ar fi obiectul care i-a lipsit din palme toată viața. Și credeți-mă, producătorii cu pretenții nu lasă pe locul doi prezentarea. Cadoul nu va trece neobservat. Iată o idee care să vă inspire.

9. Sunteți încă în etapa aceea de început, extrem de romantică, sau ai un mesaj special să îi transmiți? Poți să faci asta deloc costisitor, cu pietre cu mesaje care să îi transmită exact ce simți pentru el. Cu un ambalaj pe măsură, îi vei regăsi în ochi licărirea pe care o cauți atunci când îi dai cadoul.


10. Nu vreau să termin lista fără câteva idei de cadouri practice pentru bărbatul care călătorește. Genul de cadou care nu o să îl facă să danseze de bucurie, dar pe care îl va aprecia mai mult decât oricare altul atunci când va avea nevoie de el. În plus, bărbatul care astăzi e la Londra, săptămâna viitoare la Dublin și luna ce vine în Norvegia trebuie să fie mereu pregătit pentru vremea extrem de capricioasă.

I.Ce spuneți de o umbrelă? Ștergeți-vă zâmbetul superior de pe față și gândiți-vă la acest obiect cu un farmec mai degrabă șters ca la un accesoriu de lux. Nu ca la un ciomag care te păzește de rele. Omul de lângă tine trebuie să inspire partenerilor de afaceri o imagine impecabilă, chiar dacă plouă și mașina e parcată la 100 de metri.
Iată un exemplu:

II.Cum vă sună un rucsac la fel de elegant ca o geantă de firmă? Unul care să meargă la palton, în care să aibă laptopul și orice altă ustensilă de trebuință pentru prezentarea ad-hoc de la terasă. Sunt multe exemple, dar eu o să vă ofer unul găsit mai mult în grabă de pe Amazon.

III.Aceluiași gen de bărbat dinamic  cred că nu ar trebui să îi lipsească niște mănuși de piele bicolore, frumoase ca niște bijuterii și prietenoase din cale afară și cu telefonul. Să nu aibă nevoie să le dea jos ca să îl manevreze. Eu la așa ceva m-am gândit:

Evident, puteți să vă rezumați și la o sticlă de vin scump, la un ceas sau la o cravată de firmă, dar de ce să nu îi oferiți un argument în plus pentru modul în care vă simțiți lângă el?


PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Hai cu mine pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.