5 cadouri din viitor pe care le poți cumpără acum

Trăim într-o eră super tehnologizată. E greu să mai impresionezi pe cineva cu o tableră sau VR. Invenții și tehnologii menite să ne facă viața mai ușoară sunt lansate zilnic și sunt la un click distanță de noi. Dacă ești în căutarea unui cadou impresionant, aceste idei s-ar putea să fie pe gustul tău:

 

1. Cupa care schimbă temperatura băuturii
1-7-600x414-9294038

Ember este o ceașcă de ceramică care a devenit un mare succes: de fapt, mulți bloggeri celebri au analizat această nouă invenție. Principala sa diferență față de o ceașcă obișnuită este că poate menține temperatura unei băuturi pentru o perioadă foarte lungă de timp.

2. Inel mobil
2-7-600x266-1669251

Nokia Fit este este un dispozitiv hands-free care se află încă în etapa de concept. Acest inel vă permite să scăpați de toată radiația Bluetooth din jurul urechilor și să acceptați apeluri prin plasarea degetului pe ureche numai atunci când este necesar. Desigur, acest inel este proiectat să se potrivească cu diferite dimensiuni ale degetelor, astfel încât oricine să-l poată folosi.

3. Tehnologia holografică
3-7-600x337-4483269

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Realitatea augmentată devine din ce în ce mai populară. Această tehnologie vă permite să deschideți ușa de la intrare introducând parola pe o tastatură virtuală pe care numai voi o puteți vedea.

4. Tastatura cu laser

4-7-600x450-1343015 Această tastatură nu are niciun cablu – imaginea ei este proiectată pe o masă. Cel mai mare avantaj al acesteia este cât de mică și portabilă este. Este un cadou extraordinar pentru un freelancer, dar dezavantajul este că atunci când este folosită într-o cameră bine luminată, este greu să vezi toate literele și simbolurile.

5. Ceas cu alarmă inteligent

5-5891146

Acest nou ceas deșteptător te va ajuta să te trezești cu ușurință. Cu 30 de minute înainte ca acesta să fie dezactivat, începe să imite progresul natural al luminii și devine din ce în ce mai strălucitor. Puteți să vă personalizați alarma singură: puteți alege lucruri precum cântatul păsărilor sau muzica preferată. E este un cadou perfect pentru cei care iubesc să doarmă și nu reușesc să fie matinali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.