5 cadouri din viitor pe care le poți cumpără acum

Trăim într-o eră super tehnologizată. E greu să mai impresionezi pe cineva cu o tableră sau VR. Invenții și tehnologii menite să ne facă viața mai ușoară sunt lansate zilnic și sunt la un click distanță de noi. Dacă ești în căutarea unui cadou impresionant, aceste idei s-ar putea să fie pe gustul tău:

 

1. Cupa care schimbă temperatura băuturii
1-7-600x414-9294038

Ember este o ceașcă de ceramică care a devenit un mare succes: de fapt, mulți bloggeri celebri au analizat această nouă invenție. Principala sa diferență față de o ceașcă obișnuită este că poate menține temperatura unei băuturi pentru o perioadă foarte lungă de timp.

2. Inel mobil
2-7-600x266-1669251

Nokia Fit este este un dispozitiv hands-free care se află încă în etapa de concept. Acest inel vă permite să scăpați de toată radiația Bluetooth din jurul urechilor și să acceptați apeluri prin plasarea degetului pe ureche numai atunci când este necesar. Desigur, acest inel este proiectat să se potrivească cu diferite dimensiuni ale degetelor, astfel încât oricine să-l poată folosi.

3. Tehnologia holografică
3-7-600x337-4483269

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Realitatea augmentată devine din ce în ce mai populară. Această tehnologie vă permite să deschideți ușa de la intrare introducând parola pe o tastatură virtuală pe care numai voi o puteți vedea.

4. Tastatura cu laser

4-7-600x450-1343015 Această tastatură nu are niciun cablu – imaginea ei este proiectată pe o masă. Cel mai mare avantaj al acesteia este cât de mică și portabilă este. Este un cadou extraordinar pentru un freelancer, dar dezavantajul este că atunci când este folosită într-o cameră bine luminată, este greu să vezi toate literele și simbolurile.

5. Ceas cu alarmă inteligent

5-5891146

Acest nou ceas deșteptător te va ajuta să te trezești cu ușurință. Cu 30 de minute înainte ca acesta să fie dezactivat, începe să imite progresul natural al luminii și devine din ce în ce mai strălucitor. Puteți să vă personalizați alarma singură: puteți alege lucruri precum cântatul păsărilor sau muzica preferată. E este un cadou perfect pentru cei care iubesc să doarmă și nu reușesc să fie matinali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.