5 culori de unghii care fac legea în această toamnă

5 culori de unghii care fac legea în această toamnă

Oja, culori – Tu pe care o alegi?

Noi, femeile, adorăm ritualurile de frumuseṭe care ne pot însenina ziua ca prin minune. Pentru mine, recunosc, unul dintre acestea este cel de manichiură. Ador ojele! Şi nu de puṭine ori ajung mai devreme la programare pentru a avea timp să le studiez şi să o aleg pe cea mai potrivită. Şi, apropos de studiat, pentru că ştiu că nu e femeie care să nu fie pasionată de acest subiect şi pentru că vine weekendul şi avem (ceva) mai mult timp pentru noi, am făcut un mic research calitativ printre tendinṭele acestei toamne şi am aflat câteva lucruri care cu siguranṭă vă vor interesa.

Deşi se spune că roşul nu moare niciodată în materie de lacuri de unghii, se pare că acesta a fost detronat fără drept de apel în această toamnă de…maro şi derivatele lui, de la cafea cu lapte la bej, nude sau cacao, după cum spun specialiştii în make up. Şi uitându-mă la propunerile de mai jos, nu-mi trebuie mult să mă las convinsă. Mi-ar trebui, însă, ceva timp, ca să mă pot decide între aceste trei nuanṭe.

Maroul da tonul tendintelor in moda unghiilor

Rămân pe linia de plutire grejurile şi taupe-ul, nişte dominante ale tendinṭelor de ceva vreme, de care, ce-i drept, e greu să te plictiseşti. Cu atât mai mult cu cât încep să capete acea aură de “atemporal” pe care o are, de pildă, roşul.

In love with taupe


Cumva asemănător, însă ceva mai rece, este şi griul, o nuanṭă care ori te cucereşte din prima, ori te lasă…rece. Oricum ar fi, propunerea Chanel merită luată în calcul.

Griul ori te cucereste din prima, ori te lasa rece

Un trend care a pornit de acum două veri, dar de care nu mă satur, indiferent că e iarnă sau vară, cald sau rece, şi care, spre fericirea mea, pare să continue, este cel al pastelurilor. Al culorilor care-ṭi aduc aminte de fondante şi macarons, care plutesc în delicateṭea anilor ’60. Am o mare slăbiciune pentru ele, iar această nuanṭă semnată Deborah Lippmann m-a câştigat din prima.

Oja pastel e in continuare pe val

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Şi, contrar tendinṭei generale de a migra către alte palete de culori, roşul rămâne, totuşi, pe poziṭii şi în acest sezon, mai puṭin vibrant, însă, şi deloc strident. Un roşu Tom Ford cu care nu poṭi da greş. Iar eu cred că roşul nu moare niciodată 🙂

Rosul nu moare niciodata


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.