5 culori de unghii care fac legea în această toamnă

5 culori de unghii care fac legea în această toamnă

Oja, culori – Tu pe care o alegi?

Noi, femeile, adorăm ritualurile de frumuseṭe care ne pot însenina ziua ca prin minune. Pentru mine, recunosc, unul dintre acestea este cel de manichiură. Ador ojele! Şi nu de puṭine ori ajung mai devreme la programare pentru a avea timp să le studiez şi să o aleg pe cea mai potrivită. Şi, apropos de studiat, pentru că ştiu că nu e femeie care să nu fie pasionată de acest subiect şi pentru că vine weekendul şi avem (ceva) mai mult timp pentru noi, am făcut un mic research calitativ printre tendinṭele acestei toamne şi am aflat câteva lucruri care cu siguranṭă vă vor interesa.

Deşi se spune că roşul nu moare niciodată în materie de lacuri de unghii, se pare că acesta a fost detronat fără drept de apel în această toamnă de…maro şi derivatele lui, de la cafea cu lapte la bej, nude sau cacao, după cum spun specialiştii în make up. Şi uitându-mă la propunerile de mai jos, nu-mi trebuie mult să mă las convinsă. Mi-ar trebui, însă, ceva timp, ca să mă pot decide între aceste trei nuanṭe.

Maroul da tonul tendintelor in moda unghiilor

Rămân pe linia de plutire grejurile şi taupe-ul, nişte dominante ale tendinṭelor de ceva vreme, de care, ce-i drept, e greu să te plictiseşti. Cu atât mai mult cu cât încep să capete acea aură de “atemporal” pe care o are, de pildă, roşul.

In love with taupe

Cumva asemănător, însă ceva mai rece, este şi griul, o nuanṭă care ori te cucereşte din prima, ori te lasă…rece. Oricum ar fi, propunerea Chanel merită luată în calcul.

Griul ori te cucereste din prima, ori te lasa rece

Un trend care a pornit de acum două veri, dar de care nu mă satur, indiferent că e iarnă sau vară, cald sau rece, şi care, spre fericirea mea, pare să continue, este cel al pastelurilor. Al culorilor care-ṭi aduc aminte de fondante şi macarons, care plutesc în delicateṭea anilor ’60. Am o mare slăbiciune pentru ele, iar această nuanṭă semnată Deborah Lippmann m-a câştigat din prima.

Oja pastel e in continuare pe val

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Şi, contrar tendinṭei generale de a migra către alte palete de culori, roşul rămâne, totuşi, pe poziṭii şi în acest sezon, mai puṭin vibrant, însă, şi deloc strident. Un roşu Tom Ford cu care nu poṭi da greş. Iar eu cred că roşul nu moare niciodată 🙂

Rosul nu moare niciodata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.