5 femei cu abilități nemaipomenite! Nimeni nu le dădea nicio șansă, dar au ajuns în Cartea Recordurilor

În lume există aproape 3,8 miliarde de femei. Și fiecare este unică și specială în felul ei. Uneori, natura ne înzestrează cu  abilități extraordinare, care deși par greu de acceptat la prima vedere și nu se încadrează în normele sociale, te pot face să trăiești o viață remarcabilă.

Iată 5 femei extraordinare care au ajuns în cartea recordurilor datorită unicității lor:

1. Femeia cu cele mai lungi picioare

1-9-397x600-3647451

Lauren Williams este femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Cu o înălțime de 190 cm, picioarele ei ajung la 124 cm în lungime, ceea ce reprezintă 65% din corpul ei. În tinerețe, Loren era jucătoare de volei, iar după ce a intrat în cartea recordurilor, a devenit model. Ea spune că nu are probleme mari din cauza picioarelor ei, cu excepția disconfortului din avioane și a dezamăgirilor frecvente în magazinele de îmbrăcăminte.

2. Femeia cu cea mai subțire talie

2-9-590x600-9275667

FOLLOW ME

Înainte de transformare, Pixie ducea o viață normală în Suedia, unde a primit un post de profesor universitar. Dar ea și-a dorit întodeauna să ajungă o stea, un model cunoscut așa că a apelat la o interveție ce a constat în zeci de operații. Și-a scos 6 coaste pentru a ajunge să fie femeia cu cea mai subțire talie din lume. Din cauza acestei intervenții e nevoită să poarte întotdeauna corset și să mănânce numai alimente lichide. Expresia „frumusețea necesită sacrificii” descrie cel mai bine povestea ei.

3. Femeia-campion fără picioare
3-9-600x442-3162661

Aimee Mullins – atlet american, actriță și model, participant la Jocurile Paralimpice din Atlanta în 1996. Din cauza hemimeliei congenitale, la vârsta de un an a avut ambele picioare amputate. Amy își amintește: „În copilărie, mama mi-a explicat că nu sunt ca toți ceilalți. Dar nu m-am simțit niciodată nefericită, nu eram o oaie neagră printre prieteni și colegii de clasă „. În timpul studiilor la universitate, a participat la concursuri împreună cu sportivi sănătoși și a obținut victorii surprinzătoare.

În 1999, a debutat ca model la spectacolele lui Alexander McQueen. Mullins este în cele mai frumoase 50 de persoane de pe planetă, potrivit revistei People. În ciuda handicapului ei, a atins un mare succes.

 

4. Cea mai flexibilă femeie din lume
4-9-600x392-5466876

Julia Guntel este cea mai flexibilă fată din lume. Julia a intrat în Cartea Recordurilor când a reușit să spargă trei baloane în 12 secunde, prin mișcările ei de îndoire.

7. Femeia cu cel mai lung păr
5-8-486x600-8852675

Lungimea părului lui Xie Kwipingt este de aproape 6 metri. Pentru a obține un record mondial, femeie și-a lăsat părul să crească de la vârsta de 13 ani.

0 comentarii pe “5 femei cu abilități nemaipomenite! Nimeni nu le dădea nicio șansă, dar au ajuns în Cartea Recordurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.