5 ghicitori care îți pun mintea la treabă. Te dai peste cap să le rezolvi?

Dacă simțiți că ești suficient de bun și atent încât să rezolvi puzzle-uri complicate și ghicitori, ai nimerit în locul potrivit. Astfel de jocuri sunt perfecte pentru a-ți pune mintea în funcțiune și a te perfecționa. S-ar putea să ți se pară greu la început, dar nu te lăsa păgubaș!

 

Iată 5 ghicitori care îți vor pune mintea la treabă:

Răspunsurile sunt la finalul articolului, nu trișa!

1. 7 mașini s-au întâlnit într-o intersecție și a fost creat un blocaj de trafic. Dacă o mașina ar fi îndepărtată din imagine, restul ar fi liberi să-și reia drumul drumul. Care e aceea?

1-10-600x302-9485950

2. Un băiat călătorește cu două oi și cu un lup. Atâta timp cât sunt cu toții împreună, lupul e pașinc, dar l-ar ataca cu bucurie dacă  băiatul l-ar lăsa singur cu ele. La un moment dat, ajunge la un râu pe care trebuie să îl traverseze. Găsește o barcă în apropiere, dar poate lua doar unul dintre animalele în barcă cu el. Ce trebuie să facă băiatul ca să nu mânânce lupul oile?

2-10-600x394-3246237

FOLLOW ME

 

3. Un bărbat și-a înjunghiat soția și, din moment ce nimeni nu se afla în acel moment în apropiere, a întins corpul femeii pe pămât și a aruncat cuțitul, apoi s-a urcat în mașină și s-a dus la birou. O oră mai târziu, un polițist l-a  sunat și i-a spus că soția lui a fost ucisă. L-au chemat la locul crimei și când a ajuns acolo a fost arestat. Cum și-au dat seama polițiștii că el era de vină?

4. Mariei nu îi place de ginerele ei. Cu toate astea, gătește în fiecare zi și pentru el. Într-o zi a făcut prânzul și au împărțit o bucată de carne pe jumătate. După ce a mâncat carnea, ginerele ei a murit. Cum l-a otrăvit numai pe el?

5. Există doar 3 uși pe care le poți deschide pentru a îți continua destinația. În spatele primei uși stă un uciaș, în spatele celei de-a doua, un leu care nu a mai mâncat de 3 ani, iar în spatele ultimei uși e un incediu uriaș. Pe care o deschizi?

3-10-600x399-1397172

Răspunsuri:

1. Mașina cu numărul 3

2. Prima oară duce lupul și se întoarce singur. Ia o oaie cu el, o trece râul și la întoarcere vine cu lupul. Lasă lupul la mal, ia și a doua oaie și o duce lângă cealaltă, apoi se întoarce și ia lupul.

3. Polițiștii nu i-au spus care a fost locul crimei.

4. A pus otravă pe lama cuțitului, pe partea cu care a tăiat bucata lui.

5. A doua. Un leu care nu a mai mâncat de 3 ani e mort de mult

0 comentarii pe “5 ghicitori care îți pun mintea la treabă. Te dai peste cap să le rezolvi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.