5 greșeli pe care le faci când te PENSEZI

Am auzit cu toții că sprâncenele au potențialul de a schimba întreaga față. Adevărul este că ele chiar fac asta și de aceea trebuie să fii foarte atentă atunci când te pensezi! Un exemplu concret este Jennifer Lopez. Întorcându-ne înapoi la anii  ’90, când toată lumea avea sprâncenele arcuite și comparându-le cu zilele noastre, în care sprâncenele ei sunt pline și au o forma perfecta, ne dăm seama că arată ca două persoane total diferite.

Mulțumită celebrităților care au pus în lumină forma naturală, sprâncene groase sunt din nou în tendințe și acum toată lumea își dorește astfel de sprâncene.

Cheia pentru a obține sprâncene cât mai aproape de perfecțiune este de a ști cum să utilizezi instrumentele și produsele în mod corespunzător. Iată unele dintre cele mai comune greșeli pe care le facem acasă și cum să le evităm:

Pensezi sprâncenele prea mult

Toată lumea vrea sprâncene cât mai pensate, dar asta poate duce la unele lacune inutile cum ar fi margini subțiri și arcuri prost proporționate. Folosește un ser de creștere a sprâncenelor  sau ulei de ricin pentru a-ți crește sprâncenele suficient încât să le poți da o nouă formă.

Folosești o pensetă veche

FOLLOW ME

După un timp, marginile unei pensete devin inegale și  devine imposibil să apuci firele de păr în mod corespunzător. Pentru a evita acest lucru, încearcă o nouă pensetă dacă vrei să te pensezi corect.

Alegi greșit creionului pentru sprâncene

Corectarea cu o nuanță prea întunecată va face sprâncenele să arate mult mai îndrăzneț decât intenționezi. Pe de altă parte, o nuanță prea deschisă nu va avea niciun efect. Cea mai sigură opțiune este un creion cu doua nuanțe mai deschis decât sprâncenele tale naturale și nu uita că nu trebuie să te pensezi prea mult.

Începi arcuirea din colțul greșit

Toată lumea vrea un arc frumos. Cu toate acestea, pornind prea aproape de centrul frunții poți crea senzația unei priviri furioase. Realizează un arc natural folosindu-te de următoarea schemă atunci când te pensezi:


Nu fixezi sprâncenele cu gel

Ai putea crede că odată ce termini de  periat  sprâncenele, ai terminat cu  ele. Adevărul e că  neutilizarea  gelului  poate anula munca depusă și  duce la ondularea capetelor și vei sfârși având un look neîngrijit.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.