5 GREȘELI de stil care te URÂȚESC

Toate femeile vor să arate perfect. Totuși, se întâmpla uneori ca oricât efort ai depune să intervină totuși o problemă care să strice imaginea de ansamblu. Vei găsi mai jos o listă cu cele mai întâlnite și supărătoare probleme ale femeilor, dar și metode simple prin care le poți rezolva.

1. Probleme: urme de deodorant pe haine

Totul își lasă amprenta, la fel și deodorantul. Poate fi foarte problemă, deoarece îţi poate lăsa urme foarte neplăcute pe haine pe care le observi chiar înainte să ieși din casă.

Rezolvare:

Folosește o bucată de burete uscat (de obicei găsești pe umerașele de la curățătorie). Tot ceea ce trebuie să faci este să freci acea parte afectată a obiectului vestimentar. Acest truc funcționează foarte rapid.

2. Problema: Pantaloni scurţi care se ridică

O situație obișnuită cu care te confrunţi în anotimpurile fierbinţi și umede este atunci când pantalonii scurți pe care-i porţi încep să se ridice pe coapse. Acest lucru îţi lasă deseori iritații, dar cel mai important este că sunt inconfortabili. Tragerea lor în jos, în public poate totuşi fi extrem de jenantă.

Rezolvare:

Soluția pentru această problemă deranjantă este mai ușoară decât ţi-ai putea imagina. Ai nevoie doar de un deodorant. Pulverizează deodorantul pe partea interioară a coapsei pentru a împiedica țesătura să se lipească și să te deranjeze. Poţi folosi chiar și pudră de talc.

3. Problemă: încălțăminte inconfortabilă

Se spune că încălțămintea ta vorbește cel mai mult despre personalitatea ta, iar încălțămintea confortabilă este cerința de bază a unei posturi perfecte. O pereche de pantofi incomodă poate duce chiar la apariţia bătăturilor, stricând, pe lângă starea de spirit, şi frumusețea picioarelor.

Rezolvare:

Pentru asta ar trebui să ai două perechi de șosete. Începe prin a purta o pereche groasă, urmată de o pereche puţin mai subţire, apoi încalţă pantofii care te incomodează. Porneşte uscătorul de păr și îndreaptă aerul cald spre pantofi. În timp ce faci acest lucru, continuă să aplici puțină forță cu picioarele în pantofi. Repetă timp de două minute, iar încălțămintea ta va fi mai confortabilă.

4. Problema: Excesul de transpirație

Excesul de transpirație poate fi foarte supărător și multe persoane se confruntă cu această problemă la un moment dat. Pentru că poate să-ți strice complet imaginea și starea de bine, trebuie să știi cum să rezolvi lucrurile.

Rezolvare:

Dacă deodorantul pe care îl ai nu dă rezultate, ar trebui să încerci mai multe variante și poate chiar să apelezi la ajutorul unui specialist endocrinolog. Poți încerca și să folosești pudra de talc. După ce ieși de la duș și te-ai șters, aplică pudră de talc în toate zonele în care ai probleme cu transpirația.

5. Problema: Nasturi nefixaţi

Dacă îţi place să porţi cămăși cu nasturi, atunci trebuie să te fi întâlnit cu problema căderii nasturilor.  Problema apare mai ales din cauza spălării cămăşilor la mașina de spălat.

Rezolvare:

Trebuie să ai un lac de unghii transparent pentru a le repara. Ori de câte ori găseşti aţa nasturelui suficient de vizibilă, părând că ar putea să se despindă în orice moment, aplică doar un strat de lac incolor și așteptă să se întărească și să se usuce. Poţi repeta procesul dacă nu pare să funcționeze dintr-o singură încercare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.