5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine

5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine

5 întrebări pentru a determina dacă El este partenerul PERFECT pentru tine. Când ne aflăm într-o relație serioasă, adesea ne întrebăm dacă partenerul nostru este partenerul perfect. Nu ne încântă ideea de a pierde timpul și de a fi răniți la final, așa că este de înțeles de ce vrem să știm că partenerul nostru este potrivit pentru noi. Aceste întrebări vă vor ajuta să determinați dacă relația dvs. va trece testul timpului.

1.Este cel mai bun prieten al tău și ești al lui?

Relațiile bune au o comunicare grozavă între parteneri și se respectă reciproc. Dacă îl consideri cel mai bun prieten al tău și te poți baza pe el pentru orice, el ar putea fi cel potrivit pentru tine. El ar trebui să te vadă în același mod și să împărtășească cu tine tot ce se întâmplă în viața lui.

2. Aveți aceleași nevoi sexuale?

Sexul nu este cel mai important lucru într-o relație, dar dorințele și impulsurile sexuale incompatibile pot cauza probleme semnificative în relație. Luați în considerare dacă amândoi vă bucurați de viața sexuală așa cum sunteți și dacă aveți aceleași nevoi și așteptări unul de la celălalt.

3.Vă acceptați unul pe altul fără să încercați să vă schimbați?

O relație ar trebui să fie despre acceptare și iubire. Nici tu, nici partenerul dvs. nu trebuie să încercați să vă schimbați reciproc. Dacă există vreo trăsătură pe care o are partenerul pe care nu o puteți suporta, nu ar trebui să încercați să-l schimbați. Reconsiderați-vă dacă sunteți bine cu ei sau dacă este timpul să plecați.

4. Luați deciziile împreună și vă expuneți în mod egal părerile?

Ar trebui să fiți egali atunci când vine vorba de luarea deciziilor și să încercați întotdeauna să faceți compromisuri. Ar trebui să acceptați amândoi înainte de a decide și ar trebui să vă avantajeze pe amândoi în egală măsură.

5.Aveți aceleași planuri pentru viitor?

Acesta este critic. Vă doriți amândoi copii? Sau ești gata să te stabilești, iar el nu este? Este important să discutați cum vede partenerul tău viitorul său. A avea viziuni și vise diferite poate fi un dezbinător. Asigurați-vă că sunteți pe aceeași pagină cu planurile de viitor.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.