5 lucruri care îi fac pe BĂRBAȚI să fie ÎNNEBUNIȚI după tine

Poate că există o chimie intensă între tine și cineva – atracție la toate nivelele, dar aceasta dispare după un timp. Sau devine și mai intensă. De ce se întâmplă așa ce ne face să ne îndrăgostim sau nu? Iată de ce e nevoie pentru a trece de la atracție la iubire

1. Să știe că ai o viață

Bărbaților nu le plac femeile care se lasă greu, ci cele care au o viață. Ei vor să vadă că îi testezi. Dacă ești mereu disponibilă, răspunzi imediat la mesaje, îți schimbi programul în funcție de al lor și aștepți cu disperare un telefon, arăți că te pot avea fără să verifici dacă sunt demni de tine. Ei nu vor simți că ești o recompensă – un premiu pentru care ei trebuie să fie uimitori. Concentrează-te pe viața ta, fă ce trebuie pentru a-ți atinge scopurile. Nu te opri din muncă și nu lăsa un mesaj de la el să-ți distragă atenția de la prietenii cu care ai ieșit.

2. Adrenalina

Aceasta ne face să ne îndrăgostim mai repede, pentru că apare în situații încărcate emoțional, în care există entuziasm sau teamă. De asemenea, experiențele noi te fac să te simți viu.

3. Intimitate

FOLLOW ME

E vorba de gânduri și emoţii. În mod normal durează ceva până cunoști pe cineva și ne deschidem mai mult pe măsură ce relația evoluează, dar a-i pune celuilalt întrebări grăbește procesul.

4. Insinuări: îndrăznește

Când ne îndrăgostim de cineva, îl vrem și ne e teamă că nu-l vom avea. Agitația încurcă însă lucrurile. Lasă lucrurile să vină de la sine. Dacă celălalt simte că ești agitat, nu vor simți prea multă atracție.
Dacă privești pe cineva în ochi, gândindu-te cât îți place, zâmbești și faci aluzii mentale la ce e pe cale să se întâmple, va ști. Tocmai ai folosit „privirea”. Niciun bărbat nu va rămâne indferent dacă e atras de tine.

5. Complimente

Spune-i unui bărbat că e grozav și se va simți minunat. Spune-i asta în fața altora și va simți că poate cuceri lumea. Cu cât îl faci să se simtă mai bine, cu atât te va plăcea mai mult. Fii sinceră și nu fi zgârcită la complimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.