5 lucruri care îi fac pe BĂRBAȚI să fie ÎNNEBUNIȚI după tine

Poate că există o chimie intensă între tine și cineva – atracție la toate nivelele, dar aceasta dispare după un timp. Sau devine și mai intensă. De ce se întâmplă așa ce ne face să ne îndrăgostim sau nu? Iată de ce e nevoie pentru a trece de la atracție la iubire

1. Să știe că ai o viață

Bărbaților nu le plac femeile care se lasă greu, ci cele care au o viață. Ei vor să vadă că îi testezi. Dacă ești mereu disponibilă, răspunzi imediat la mesaje, îți schimbi programul în funcție de al lor și aștepți cu disperare un telefon, arăți că te pot avea fără să verifici dacă sunt demni de tine. Ei nu vor simți că ești o recompensă – un premiu pentru care ei trebuie să fie uimitori. Concentrează-te pe viața ta, fă ce trebuie pentru a-ți atinge scopurile. Nu te opri din muncă și nu lăsa un mesaj de la el să-ți distragă atenția de la prietenii cu care ai ieșit.

2. Adrenalina

Aceasta ne face să ne îndrăgostim mai repede, pentru că apare în situații încărcate emoțional, în care există entuziasm sau teamă. De asemenea, experiențele noi te fac să te simți viu.

3. Intimitate

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

E vorba de gânduri și emoţii. În mod normal durează ceva până cunoști pe cineva și ne deschidem mai mult pe măsură ce relația evoluează, dar a-i pune celuilalt întrebări grăbește procesul.

4. Insinuări: îndrăznește

Când ne îndrăgostim de cineva, îl vrem și ne e teamă că nu-l vom avea. Agitația încurcă însă lucrurile. Lasă lucrurile să vină de la sine. Dacă celălalt simte că ești agitat, nu vor simți prea multă atracție.
Dacă privești pe cineva în ochi, gândindu-te cât îți place, zâmbești și faci aluzii mentale la ce e pe cale să se întâmple, va ști. Tocmai ai folosit „privirea”. Niciun bărbat nu va rămâne indferent dacă e atras de tine.

5. Complimente

Spune-i unui bărbat că e grozav și se va simți minunat. Spune-i asta în fața altora și va simți că poate cuceri lumea. Cu cât îl faci să se simtă mai bine, cu atât te va plăcea mai mult. Fii sinceră și nu fi zgârcită la complimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.