Poţi să faci sport şi cu copiii după tine. Totul e să vrei :)

Poţi să faci sport şi cu copiii după tine. Totul e să vrei :)

Când devii mamă, TOTUL se schimbă. Viaţa pe care ai avut-o înainte este…istorie. Odată cu apariţia bebeluşului, începi să trăieşti prin el, prin ochii lui şi toate deciziile pe care urmează să le iei, vor fi analizate şi luate numai după ce te gândeşti cum îl influenţează şi ca să nu îl afecteze pe el.

Timp liber? Hmm…cred că glumeşti.

Dacă până acum mergeai la sală, SPA, activităţi sociale, acum totul este numai cu cel mic sau cu „acordul” lui. Cu toate astea, sunt mame extrem de iscusite care ştiu cum să împace şi viaţa de familie şi îngrijirea celui mic, dar să se îngrijească şi de ea. Cum ar fi…prin mersul la sala.

Greu de crezut că o mămică cu bebeluş de câteva luni mai are timp să meargă la sală. Până să văd filmuleţele de mai jos aşa aş fi crezut şi eu. După ce le-am vizionat, nu mai există nicio scuză.

Kilograme în plus? Nici vorbă dacă îţi adaptezi exerciţiile pe care le făceai la sală chiar la tine în living.

Să nu te aud că nu ai stepper ca la ora de fitness! Ce ai zice de nişte ture de la parter până la ultimul etaj? Sunt sigură că bebeluşul tău va fi foarte încântat 😀

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Bandă de alergat? Cred că glumeşti! Ce ar fi să dai o tură de parc împingând căruciorul lui? Alesia era fascinată, deşi recunosc, eu mai mult făceam sală.

img_3384-1024x682-4096468

img_9438-1024x682-7729758

Evident, acestea sunt doar câteva sugestii, dar e bine să fii inventivă şi să adaptezi totul la ritmul de viaţă pe care îl aveţi voi.

Beneficii? O grămadă!

 • petreci timp alături de copilul tău
 • îl obişnuieşti cu acest stil de viaţă şi va practica şi el când va creşte
 • creşte capacitatea de
 • este sănătos
 • ajută la slăbit
 • relaţia pe care o ai cu el va fi consolidată
 • combate plictiseala
 • face să dispară monotonia
 • este amuzant

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=O3i5QPypkQw

Şi să nu vă aud că găsiţi ca scuză faptul că nu aveţi doar un bebeluş, ci aveţi şi un copilaş mai mare, iar timpul nu vă ajunge să vă ocupaţi de amândoi şi să faceţi şi sport. Priviţi numai ce face această mămică pe care o admir din toată inima!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.