5 lucruri pe care le poți face cu partenerul tău înainte de culcare pentru a fi pe deplin fericiți

5 lucruri pe care le poți face cu partenerul tău înainte de culcare pentru a fi pe deplin fericiți

5 lucruri pe care le poți face cu partenerul tău înainte de culcare pentru a fi pe deplin fericiți. 4 din 5 cupluri consideră că rețelele de socializare sunt unul dintre principalele motive pentru despărțirea lor. Acest lucru se datorează faptului că oamenii petrec mai mult timp pe internet decât vorbesc între ei. În plus, pentru a fi parteneri fericiți, timpul petrecut împreună nu poate fi măsurat pur și simplu în funcție de ore. Trebuie să fie calitativ. Pentru a realiza acest lucru, puteți utiliza aceste sfaturi.

1. Vorbiți despre părțile bune ale zilei

Unul dintre pașii pentru un somn bun și o relație sănătoasă este evitarea discuțiilor stresante sau induse de anxietate. Motivul este că pot apărea bătăi de inimă și tensiune crescută. Chiar dacă ziua nu a fost atât de grozavă, puteți găsi întotdeauna ceva pozitiv despre care să vorbiți și să vă lăsați partenerul să doarmă, fără griji.

O întrebare simplă despre ceva bun care s-a întâmplat în timpul zilei vă va ajuta să vă schimbați starea de spirit și să vă evocați emoții pozitive. Este, de asemenea, o oportunitate bună de a rămâne conectat cu partenerul tău și de a afla informații despre viața lui în afara casei.

2. Amintiți-vă primele voastre timp împreună

Înainte de a vă culca, încercați să vă amintiți prima dată când v-ați întâlnit partenerul. Împărtășește-ți impresiile despre asta și roagă-ți partenerul să-ți spună ce a simțit. Puteți citi scrisorile voastre de dragoste, vă amintiți prima întâlnire, sărutări și îmbrățișări. De asemenea, este util ca relațiile să retrăiască și să repete primele lor momente romantice. Amintirile împrătățite vă unesc și vă readuc în acele momente plăcute. Te ajută să ajungi într-un mod pozitiv și îți face relația mai puternică.

3. Oferiți-vă reciproc un masaj.

Conform studiilor, cuplurile care își fac reciproc masaje obișnuite se simt mai satisfăcute. Le îmbunătățește bunăstarea și reduce stresul. Un masaj de 15 minute pentru fiecare partener, de cel puțin 2 ori pe săptămână, este eficient pentru sănătatea mentală și fizică. Te face să te simți mai bine în timp ce dai și primești un masaj.

4. Exprimă recunoștință.

Potrivit științei, recunoștința nu este doar o acțiune, ci o emoție de apreciere și o formă de generozitate și bunătate. Exprimarea recunoștinței îmbunătățește puterea comunitară. Puteți evoca această emoție în diferite moduri.

FOLLOW ME

Înainte de a adormi, mulțumește-ți partenerului pentru micul dejun sau că are grijă de copii. Vă puteți arăta recunoștința prin acțiunile voastre: pregătiți o baie caldă pentru persoana iubită, faceți ceai fierbinte sau aveți grijă de confortul lor într-un alt mod. Îți va împuternici relația.

5. Mergeți la culcare în același timp

Poate provoca mai multe probleme dacă partenerii au paturi diferite. Acești parteneri au de obicei mai multe conflicte, petrec mai puțin timp împreună și au activitate sexuală mai puțin frecventă. Ei pierd intimitatea și conexiunea lor care poate duce la o despărțire.

De aceea, pentru a menține căldura relației și a nu avea sentimentul de singurătate, cuplurile ar trebui să se culce în aceeași perioadă de timp. Acest lucru previne obiceiurile negative de noapte târzie, oferă mai mult timp unul pentru celălalt și ajută la întărirea legăturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.