5 lucruri pe care le zic BĂRBAȚII ca să scape de folosirea „PROTECȚIEI”

În urma unor confesiuni tulburatoare ale sexului masculin, mai mult de 80% dintre bărbați recunosc că au folosit cel puțin o tactică pentru a evita utilizarea prezervativelor în timpul relațiilor intime, potrivit unui nou studiu publicat în Journal of Sex Research. Și chiar mai rău, bărbații au spus că încearcă în jur de trei tipuri de tactici diferite în general.

Pentru acest studiu, cercetătorii de la Universitatea din Washington au interogat mai mult de 313 de bărbați cu vârste între 21 si 30 de ani cu privire la comportamentele lor sexuale, incluzand experiențel lor cu folosirea prezervativului și / sau refuzul de folosire a prezervativelor. „Am vrut sa descoperim cum se manifestă comportamentele obișnuite de împotrivire la prezervative printre bărbați și ce tipuri de tactici coercitive sunt folosite cel mai frecvent pentru a-și convinge partenerii”, spune autorul studiului, Kelly Cue Davis, profesor asociat la Universitatea din Washington. „Nu numai că cei mai mulți bărbați au încercat cel puțin o tactică încă de la vârsta de 14 ani, cei mai mulți au încercat, de asemenea, o serie de tactici pe tot parcursul vieții.”

În mod ideal, ar trebui să ai mereu prezervative la tine. În felul acesta, atunci când lucrurile devin încinse, el va ști deja ce așteptări ai. „Dacă ești fermă și stabilești bine regulile, majoritatea bărbaților îți vor respecta în cele din urmă decizia”, ​​spune Belisa Vranich, psiholog clinic PsyD și autorul lui Boys Lie. „Trebuie doar să ai o discuție deschisă despre asta la momentul potrivit”. Dar, în situații în în care s-ar putea să fiți influențați în căldura momentului, Vranich oferă aceste sfaturi despre cum să combați replicile de top pe care bărbații le-au raportat pentru cazurile în care încearcă să scape de protecție – fără a ucide starea de spirit.

Replica lui: „Nu îți face griji, sunt sănătos.”
Aceasta este cea mai comună încercare a lor, potrivit sondajului; 73,7% dintre băieți consideră că dacă spun asta te vor convinge. „Bărbații au tendința de a presupune că, dacă arată normal, atunci totul e în regulă”, spune Vranich. „Dar bolile cu transmitere sexuală sunt adesea asimptomatice la bărbați, deci fără a fi testați de un medic, ei nu pot ști niciodată dacă există o problemă.” „Da, tot trebuie să te îngrijorezi și pentru sarcină. „Apoi continuă să deschizi prezervativul înainte de a putea primi argumente de la el.

Replica lui: „Ești atât de sexy – nu pot să aștept, să facem asta”.
Cei mai mulți bărbați (73,2%, mai exact) cred că dacă îți pot vorbi drăguț, atunci ești de acord cu nefolosirea prezervativului „Aceasta este una dintre cele mai periculoase tactici, deoarece este ușor să fii fermecată în căldura momentului când hormonii se grăbesc”, spune Vranich. „.Pentru a-ți fi cât mai ușor să-ți respecți planul: ” Așează câteva prezervative în poșetă sau în noptieră din-nainte, pentru a avea acces ușor. A avea unele la îndemână te va ajuta să rămâi fermă dacă îți sugerează ceva și poți scoate atunci repede protecția, spunând „nu avem timp de pierdut”.

Replica lui: „Se va simți mult mai bine fără.”
Este cea mai veche replică – și 50,3% dintre bărbați spun că au încercat-o. Dar adevărul este că: Poate nu este întotdeauna adevărat. Potrivit unui studiu recent realizat în Jurnalul de Medicină Sexuală, atât femeile, cât și bărbații se bucură de sex mai mult cu prezervative, decât atunci când o fac fără. „Femeile pot fi mai relaxate și se pot bucura mai mult de moment, deoarece ameliorează unele temeri în legatură cu sarcina și cu bolile”, spune Vranich. Există o mulțime de soiuri de prezervative care îmbunătățesc și maximizează plăcerea (cele cu nervuri, ultra-subtiri și alte striații) care se pot simți ca a doua piele, așa că ia cateva de la farmacia din apropiere și propune-i băiatului cu care vrei să fii să le încercați – în acest fel utilizarea unui prezervativ este de fapt parte din distracție.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Replica sa: „Pot să nu-mi pun un prezervativ ?”
Curios de mulți, mai exact 40% dintre bărbați, recunosc că au o abordare mai simplistă și că cer permisiunea în mod direct. Se va gândi că te va lua prin suprindere, influențată de moment fiind, vei accepta. Dar la fel de repede trebuie să-l condiționezi și tu, și să-l refuzi.

Replica lui: „Ce, nu ai încredere în mine?”
Jocul emoțional este o mișcare ticăloasă – dar, potrivit sondajului, mai mult de 34% dintre bărbați au încercat-o. „Unii bărbați se pot simți ofensați de faptul că insiști la utilizarea unui prezervativ, în timp ce alții pot folosi acest lucru ca mijloc de manipulare”, spune Vranich. „Doar explică-i că nu are nimic de-a face cu el personal și este doar politica ta ne-negociabilă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.