5 lucruri SURPRINZĂTOARE pe care bărbații NU LE OBSERVĂ la femei

Te-ai întrebat vreodată care sunt lucrurile care îi atrag pe bărbați la o femeie? S-ar putea să fii surprinsă de răspunsurile lor! Ne-am obișnuit să credem că bărbaților le plac femeile care arată bine. Nu e numai asta! De fapt, lucrurile care le plac bărbaților nu au de-a face cu un corp excepțional sau cu lenjeria intimă.

Poate că tu te îngrijorezi când observi că ți-a ieșit un coș pe bărbie sau că ai uitat luciul de buze, dar să știi că partenerul tău nu e foarte atent la asfel de detalii.

Iată ce conteazăși ce nu contează:

1. Nu observă culoarea sau modelul unghiilor, ci forma sau lungimea lor

Bărbații observă schimbările care au cumva legătură și cu ei. Astfel, vor simți diferența de lungime sau de formă atunci când le atingi pielea sau îi zgârii pe spate. Culoarea și modelul unghiilor tale nu contează prea mult pentru ei.

2. Nu observă pielea strălucitoare, ci pe cea inflamată

FOLLOW ME

Uleiul natural de pe față nu e chiar un motiv de îngrijorare. Pielea alergică sau iritată indică însă stresul și atrage atenția. Recomandat ar fi să te adresezi unui specialist.

3. Nu observă părul puțin dezordonat, ci pe cel într-o stare proastă

Bărbații admiră părul perfect aranjat, dar sunt mai deschiși către tine dacă ai și niște șuvițe rebele, fiindcă acestea te fac să pari mai relaxată. Va observa dacă ai părul uscat sau deteriorat.

4. Nu observă rădăcinile nevopsite, ci schimbările majore

Bărbații nu bagă de seamă dacă ți-ai tăiat 2-3 cm din păr sau dacă ai rădăcinile nevopsite. Modificările majore îi pun însă pe gânduri, deoarece acestea sugerează, de obicei, că se schimbă sau că vrei să se schimbe ceva în viața ta.

5. Nu observă dacă ești nerujată, ci dacă ai prea mult luciu pe buze

 Stratul gros de luciu sau ruj îi descurajează pe bărbați, fiindcă se întinde și lasă urme pe haine. La întâlnirile mai intime, folosește culori mai pastelate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.