5 măști homemade pentru păr rebel

Ce stă în calea fericirii tale zilnice – cumva părul rebel? Dacă răspunsul este „da”, fie că vorbim de șuvițe uscate sau care se electrizează ușor, fie că ești victima unui păr lipsit de volum, soluțiile se găsesc … chiar în bucătăria ta.

Tratamentul este simplu – o mască de păr naturală care să acționeze în direcția dorită. Ingredientele sunt 100% naturale și la îndemână.

  1. Mască pentru păr fără strălucire cu ulei de cocos

Ai nevoie de 3-5 linguri de ulei de cocos. Masează părul cu acest ingredient, începând de la vârfuri. Lasă să acționeze timp de 30 de minute și apoi scapă de reziduuri cu șampon.

  1. Mască pentru păr foarte uscat cu grepfruit

Ai nevoie de 2 ouă, 4 linguri de frișcă, 6 lingurițe de ulei de măsline și 6 lingurițe de unt topit, suculde la jumătate de grepfruit. Nu, nu faci o prăjitură J Frișca, uleiul și untul conferă hidratare puternică pentru firele tale de păr greu încercate. Aplică mixtura pe toată suprafața părului și masează scalpul 5-10 minute. Acoperă cu o cască de duș și las-o să acționeze 20 minute sau chiar peste noapte.

  1. Mască pentru păr deteriorat și expus la soare

Folosește 1 avocado copt, 1-2 linguri de miere și 3-5 linguri de ulei de măsline. După o zi petrecută în soare, aceste ingrediente vor revitaliza firul de păr. Aplică amestecul de la rădăcină spre vârf și lasă să acționeze 30-60 de minute. Clătește bine.

  1. Mască pentru păr lipsit de volum

Ai nevoie de jumătate de sticlă de bere (sau 1 sticlă pentru păr lung). Deschide sticla de bere și las-o să respire jumătate de oră. Șamponează părul și clătește apoi toarnă berea peste șuvițe. Clătește după 15-20 de minute.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
  1. Mască pentru păr gras

Utilizează apă de gură și ceai de mușețel, două produse ușor astringente. Fierbe ceaiul de mușețel și lasă-l să se răcească. Fă un amestec din două părți egale de ceai și apă de gură și amestecă bine. După spălarea părului cu șampon și aplicarea balsamului, pulverizează amestecul obținut pe tot părul. Masează ușor cu degetele apoi aranjează-l cum dorești.

2 comentarii pe “5 măști homemade pentru păr rebel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.