5 măști homemade pentru păr rebel

Ce stă în calea fericirii tale zilnice – cumva părul rebel? Dacă răspunsul este „da”, fie că vorbim de șuvițe uscate sau care se electrizează ușor, fie că ești victima unui păr lipsit de volum, soluțiile se găsesc … chiar în bucătăria ta.

Tratamentul este simplu – o mască de păr naturală care să acționeze în direcția dorită. Ingredientele sunt 100% naturale și la îndemână.

  1. Mască pentru păr fără strălucire cu ulei de cocos

Ai nevoie de 3-5 linguri de ulei de cocos. Masează părul cu acest ingredient, începând de la vârfuri. Lasă să acționeze timp de 30 de minute și apoi scapă de reziduuri cu șampon.

  1. Mască pentru păr foarte uscat cu grepfruit

Ai nevoie de 2 ouă, 4 linguri de frișcă, 6 lingurițe de ulei de măsline și 6 lingurițe de unt topit, suculde la jumătate de grepfruit. Nu, nu faci o prăjitură J Frișca, uleiul și untul conferă hidratare puternică pentru firele tale de păr greu încercate. Aplică mixtura pe toată suprafața părului și masează scalpul 5-10 minute. Acoperă cu o cască de duș și las-o să acționeze 20 minute sau chiar peste noapte.

  1. Mască pentru păr deteriorat și expus la soare

Folosește 1 avocado copt, 1-2 linguri de miere și 3-5 linguri de ulei de măsline. După o zi petrecută în soare, aceste ingrediente vor revitaliza firul de păr. Aplică amestecul de la rădăcină spre vârf și lasă să acționeze 30-60 de minute. Clătește bine.

  1. Mască pentru păr lipsit de volum

Ai nevoie de jumătate de sticlă de bere (sau 1 sticlă pentru păr lung). Deschide sticla de bere și las-o să respire jumătate de oră. Șamponează părul și clătește apoi toarnă berea peste șuvițe. Clătește după 15-20 de minute.

FOLLOW ME

  1. Mască pentru păr gras

Utilizează apă de gură și ceai de mușețel, două produse ușor astringente. Fierbe ceaiul de mușețel și lasă-l să se răcească. Fă un amestec din două părți egale de ceai și apă de gură și amestecă bine. După spălarea părului cu șampon și aplicarea balsamului, pulverizează amestecul obținut pe tot părul. Masează ușor cu degetele apoi aranjează-l cum dorești.

2 comentarii pe “5 măști homemade pentru păr rebel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.