5 METODE pentru a aplica TUȘUL


Machiajul e o artă ce necesită antrenament și răbdare. Aplicat cum trebuie, îți poate schimba înfățișarea în întregime și îți poate evidenția cele mai bune trăsături. Ochii sunt cea mai expresivă trăsătură a feței, pe lângă faptul că sunt oglinda sufletului, iar machiajul lor poate fi cel mai important. Iată cum să-i accentuezi și să le sporești frumusețea.

Iată 5 metode prin care îți poți accentua privirea:

Linie cu codiță pin-up

1-tus-7259151


Un look simplu retro este unul dintre cele mai versatile și ușor de creat, care poate fi purtat la aproape orice ocazie. Trage o linie chiar deasupra genelor până la colțul exterior. Apoi desenează un vârf scurt care ar trebui să arate ca prelungirea liniei genelor inferioare. Desenează o linie dreaptă de la capăt până în mijlocul pleoapei, și umple interiorul cu negru.

Ochi de pisică

2-ochi-de-pisica-4902149

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Acest machiaj feroce sigur nu te va lăsa să treci neobservată. Aplică mai întâi fard de pleoape potrivit cu nuanța pielii tale sau nuanțe de auriu și argintiu. Liniază pleoapa de sus cu dermatograf negru, de la colțul exterior până spre capătul sprâncenelor. Liniază-ți genele de sus, conectează cu linia cea proaspăt făcută și colorează triunghiul. Finisează look-ul cu 2-3 straturi de mascara.

Pleoapă complet acoperită

3-tus-3792204

Aceasta este o versiune mai dramatică a ochilor de pisică. Urmează pași explicați anterior, dar ține cont că unghiul nu ar trebui să fie așa ridicat. Nu e nevoie de fard de pleoape, dar poți adăuga două straturi de mascara ultra neagră. Dacă ai ochii foarte mici, e recomandat însă machiajul tip Cleopatra.

Linie subțire

4-tus-linie-subtire-8544172

Amintește-ți că mai puțin înseamnă mai mult atunci când vine vorba de frumusețe. Pentru un look obișnuit și natural, desenează o linie fină de-a lungul genelor superioare. Lărgește ușor linia spre exteriorul ochiului și gata! Dacă ai ochii înguști, liniază numai jumătatea exterioară a pleoapei. Îți poti curba genele și poți adăuga un strat de mascara.

Stilul Cleopatra

5-tus-1935272

Acest stil îți va oferi un look sofisticat și îți va face ochii să pară mai mari și mai luminoși. Aplică fard de pleoape mai închis pe partea exterioară a ochilor. Folosește dermatograf negru pentru linia genelor superioare. Apoi liniază partea genelor inferioare de la mijloc și înalță colțurile exterioare ca pentru ochii de pisică. Luminează colțurile interioare ale ochilor cu fard alb, bej sau argintiu pentru a-ți face ochii să pară mai mari. Folosește fard deschis pentru partea de jos. Poți aplica două straturi de mascara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.