5 METODE pentru a aplica TUȘUL

Machiajul e o artă ce necesită antrenament și răbdare. Aplicat cum trebuie, îți poate schimba înfățișarea în întregime și îți poate evidenția cele mai bune trăsături. Ochii sunt cea mai expresivă trăsătură a feței, pe lângă faptul că sunt oglinda sufletului, iar machiajul lor poate fi cel mai important. Iată cum să-i accentuezi și să le sporești frumusețea.

Iată 5 metode prin care îți poți accentua privirea:

Linie cu codiță pin-up

1-tus-7259151

Un look simplu retro este unul dintre cele mai versatile și ușor de creat, care poate fi purtat la aproape orice ocazie. Trage o linie chiar deasupra genelor până la colțul exterior. Apoi desenează un vârf scurt care ar trebui să arate ca prelungirea liniei genelor inferioare. Desenează o linie dreaptă de la capăt până în mijlocul pleoapei, și umple interiorul cu negru.

Ochi de pisică

2-ochi-de-pisica-4902149

FOLLOW ME

Acest machiaj feroce sigur nu te va lăsa să treci neobservată. Aplică mai întâi fard de pleoape potrivit cu nuanța pielii tale sau nuanțe de auriu și argintiu. Liniază pleoapa de sus cu dermatograf negru, de la colțul exterior până spre capătul sprâncenelor. Liniază-ți genele de sus, conectează cu linia cea proaspăt făcută și colorează triunghiul. Finisează look-ul cu 2-3 straturi de mascara.

Pleoapă complet acoperită

3-tus-3792204

Aceasta este o versiune mai dramatică a ochilor de pisică. Urmează pași explicați anterior, dar ține cont că unghiul nu ar trebui să fie așa ridicat. Nu e nevoie de fard de pleoape, dar poți adăuga două straturi de mascara ultra neagră. Dacă ai ochii foarte mici, e recomandat însă machiajul tip Cleopatra.

Linie subțire

4-tus-linie-subtire-8544172

Amintește-ți că mai puțin înseamnă mai mult atunci când vine vorba de frumusețe. Pentru un look obișnuit și natural, desenează o linie fină de-a lungul genelor superioare. Lărgește ușor linia spre exteriorul ochiului și gata! Dacă ai ochii înguști, liniază numai jumătatea exterioară a pleoapei. Îți poti curba genele și poți adăuga un strat de mascara.

Stilul Cleopatra

5-tus-1935272

Acest stil îți va oferi un look sofisticat și îți va face ochii să pară mai mari și mai luminoși. Aplică fard de pleoape mai închis pe partea exterioară a ochilor. Folosește dermatograf negru pentru linia genelor superioare. Apoi liniază partea genelor inferioare de la mijloc și înalță colțurile exterioare ca pentru ochii de pisică. Luminează colțurile interioare ale ochilor cu fard alb, bej sau argintiu pentru a-ți face ochii să pară mai mari. Folosește fard deschis pentru partea de jos. Poți aplica două straturi de mascara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.