5 METODE prin care să scapi de mirosul de USTUROI

Deși este ingredientul care dă un gust mai bun oricărui preparat, nimeni nu se dă în vânt după  respirația urât mirositoare care persită următoarele ore. Indiferent dacă îl consumi la prânz sau la cină, efectele lui se vor resimți puternic. Respirația neplăcută este cauzată de compuși  care se regăsesc în usturoi (sulfura de metil alil). Aceasta nu poate fi metabolizată de corp, ci doar eliminată prin respirație sau transpirație.

Pentru că foarte mulți oameni preferă această aromă în mâncare, cei mai mulți caută metode prin care să scape de acest miros fie că se pregătesc pentru o întâlnire romantică ori o ședință cu șeful. Poți să te speli pe dinți de câte ori vrei, mirosul nu va dispărea prea ușor.

Cum pasta de dinți și guma nu sunt de mare ajutor, cercetătorii au fost nevoiți să caute alte metode pentru a le veni în ajutor celor ce poftesc la usturoi, dar nu-și doresc ca cei din jur să fie afectați de asta.

Conform cercetătoriilor americani, cele mai bune remedii pentru a scăpa de respirația urât mirositoare sunt: menta, merele și sucul de lămâie. Studiul a fost făcut pe mai mulți voluntari ce au consumat usturoi crud și au încercat apoi diferite metode pentru a descoperi care sunt cele ma eficiente soluții.

Toate alimentele care conțin compuși numiți polifenoli pot ajuta pentru că descompun substanțele cu miros înțepător. Cele mai bune au fost considerate merele. Alte alimente care te pot ajuta sunt pătrunjelul, ceaiul verde sau spanacul.

Metode pentru a scăpa de mirosul de usturoi:

FOLLOW ME

1. Menta

2. Suc de lămâie

3. Mere

4. Spanac

5. Pătrunjell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.