5 moduri INEDITE în care poți folosi TAMPOANELE pentru a-ți ușura viața

5 moduri INEDITE în care poți folosi TAMPOANELE pentru a-ți ușura viața

5 moduri INEDITE în care poți folosi TAMPOANELE pentru a-ți ușura viața.

1. Curățarea ecranului

Transpirație, praf, uleiuri de pe piele, protecție solară și machiaj – toate acestea sunt pe ecranele gadgeturilor tale și se transformă în ceva cu adevărat dezgustător. Materialul folosit pentru tampoane și pantaloni este foarte moale și delicat ceea ce îl face o alternativă bună la șervețele de ecran. Adăugați o picătură de apă la un pantilin și curățați ecranul.

2. Mirosul pantofilor

Când transpirăm, mirosim. Bacteriile adoră un mediu cald și umed și cresc ca nebune în el, creând un miros îngrozitor. Folosiți tampoane în locul tălpilor pentru încălțăminte din pantofii de alergare sau cizmele de lucru, pentru a preveni mirosurile neplăcute. Din cauza suprafeței lipicioase, plăcuțele nu vor aluneca și toată umezeala va fi absorbită.

3. Sutiene incomode

4. Curățarea petelor lichide

Seturile pot absorbi lichidul excepțional de bine ceea ce le face un instrument de curățare foarte bun pentru scurgeri mici, mai ales dacă ați avut un accident pe un covor. Trebuie doar să acoperiți vărsarea cu partea moale, să aplicați o anumită presiune pentru a obține cât mai mult lichid pe care îl poate absorbi, repetându-se cu altul, dacă este nevoie, și problema este rezolvată.

5. Alcătuiți și eliminați lacurile de unghii

Fugi de bile de bumbac? Nicio problemă, tampoanele sunt materialul perfect pentru îndepărtarea machiajului sau a lacurilor de unghii. Tăiați o bucată mică dintr-o garnitură și aplicați câteva picături de machiaj sau îndepărtarea lacurilor de unghii, materialul tamponului este foarte moale și sigur de utilizat pe piele.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.