5 moduri prin care să asimilezi vitamina C

După cum v-a fost ușor să observați pe rețelele mele de socializare, vara asta fost foarte activă în ciuda tuturor recomandărilor clasice care i se fac unei femei însărcinate. Eu nu am vrut să stau prea cuminte, așa că am lucrat în continuare și îmi propun să fac asta și după ce bebe vine pe lume. Pentru că cei care muncesc merită și să se relaxeze, recunosc că am și tot fost într-un du-te-vino constant în ultimele luni și m-am plimbat destul de mult. Am reușit și să răcesc de câteva ori, deci ce să mai, am avut parte de toate provocările posibile; și zic că le-am făcut față cu brio până acum.

Alesia a fost și ea alături de noi destul de mult vara asta. Dacă Alex preferă să stea mai mult la Sinaia, unde are mulți prieteni și câteva animale de îngrijit, Alesia ar sta ca un scai după mine. Și pentru că vreau să mă bucur cât pot de perioada asta în care e așa lipicioasă, nici nu am mai insistat să stea mai mult cu bunicii.

Cum vă spuneam, am tot călătorit, de cele mai multe ori pe la mare, am stat cu aerul condiționat pornit și am reușit să răcesc zdravăn de câteva ori și pentru că mi-am dorit să nu-i stric și ei vacanța, am vrut să mă asigur că o țin departe de răceli. Pentru că nimic nu e mai rău decât să fii răcit vara!! Credeți-mă pe cuvânt!

La recomandarea medicului i-am dat Alesiei în ultimele zile un supliment de vitamina C din gama ChildLife de la Secom. E un siropel foarte bun, cu gust de portocală, așa că vă dați seama că nu a făcut nazuri.


Întotdeauna consult medicul atunci când aleg un produs pentru mine sau pentru copii și sunt foarte atentă la ingredientele pe care le are în compoziție. Gama ChildLife Essentials este special creată de medici pediatri pentru copii și niciunul dintre produsele acestei game de la Secom nu conține  alcool, gluten, organisme modificate genetic, aditivi, coloranți, zahăr sau alți îndulcitori artificiali. Este un produs recomandat de Societatea Română de Pediatrie, deci puteți să-l folosiți cu încredere, încă de la vârsta de 6 luni. Produsul se găsește atât în farmacii cât și online și are un preț foarte accesibil.


Sunt sigură că știți deja cât de importantă este vitamina C pentru stimularea sistemului imunitar, dar și pentru cicatrizarea mai rapidă a rănilor. O cură de vitamina C e perfectă pentru orice părinte de maimuțele ca Alesia, care e mereu plină de zgârieturi. Alesia a luat Vitamina C în lunile de vară, cât am fost eu răcită, câte 2 lingurițe/zi (1 linguriță = 5 ml) preventiv  și cu siguranță voi continua administrarea mai ales ca în curând începe școala. Se recomandă administrarea timp de minimum 3 luni pentru efecte optime.

Mai multe lucruri despre importanța unui sistem imunitar solid puteți afla la evenimentul Maratonul de Sănătate Secom cu tema Imunitate în familie la intrarea în colectivitate care va avea loc în București pe 18 septembrie. Mai multe detalii aici găsiți aici.

V-am pregătit și un video cu sfaturi care îi ajută pe cei mici să administreze mai bine vitamina C:

 

 


Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.