5 poziții de yoga care te vor ajuta să ai un pipt ferm

Fiecare este capabil să își construiască trupul visurilor sale.

Iată câteva poziții de yoga ce vor îmbunătăți forma sânilor tăi și volumul plămânilor și te vor face să te simți puternică și sănătoasă:

1. Poziția războinicului

Aceasta te va face să te simți puternică și îți va extinde toracele, făcându-l elastic și active.
-depărtează-ți picioarele.


-întoarce-ți piciorl stâng spre stânga cu 90 de grade și piciorul drept în interior. Expiră și îndoaie-ți genunchiul stâng.
-piciorul drept ar trebui să rămână întins. Ridică-ți brațele și aliniază-le cu umerii. Întoarce capul spre stânga, uitându-te la încheietură.
-repetă de 7-10 ori, apoi treci la partea dreaptă.

2. Triunghiul

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Aceasta îți va relaxa și fortifica toracele, îți va întinde coloana și îți va îmbunătăți circulația sanguină:


-depărtează picioarele. Întoarce-l pe cel stâng la 90 de grade și pe cel drept la 15 grade.
-atinge-ți glezna stângă cu mâna stângă (cu timpul, îți vei putea pune palma deschisă pe podea) și întinde-ți brațul drept în sus, astfel încât brațele să-ți formeze o linie dreaptă. Ai grijă să ai și spatele și genunchii drepți.
-uită-te în sus, la degete. Apoi repetă exercițiul cu partea cealaltă.

3. Cobra

Această poziție va mări volumul plămânilor, va întinde mușchii toracici, va fortifica mușchii abdominali și îți îmbunătățește postura:


-stai pe burtă și inspiră adânc. Ridică-ți încet trunchiul, ținându-ți partea inferioară a corpului pe podea. Echilibrează-te cu ajutorul mâinilor și picioarelor.
-ridică-ți capul și uită-te în sus.
-expiră încet și revino la poziția inițială. Încearcă să stai mai mult în această poziție cu fiecare repetare.

4. Arcul

Această poziție este recomandată tuturor celor cu dureri de spate. Exercițiul te ajută să-ți întinzi întreaga coloană și le dă sânilor o formă frumoasă:


-stai pe burtă, expiră, îndoaie-ți genunchii și adu-i spre cap. Încearcă să-ți prinzi gleznele cu mâinile.
-expiră iar încet, pune-ți mâinile și picioarele sus cât de departe poți. Șoldurile și sânii nu ar trebui să atingă podeaua și ar trebui să te echilibrezi cu stomacul.
-încearcă să stai în această poziție 30 de secunde.

5. Roata

Această poziție te ajută să-ți întinzi toracele, coloana și gâtul, elimină oboseala și vindecî durerile de cap.


-stai pe spate, cu picioarele mai depărtate decât nivelul umerilor și apoi trage-le spre fund.
-pune-ți mâinile după cap cu palmele în jos și degetele îndreptate spr spate. Expiră și ridică-ți pieptul și șoldurile cât de sus poți.
-încearcă să-ți ții brațele complet drepte. Stai în această poziție 30 de secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.