5 secrete care te ajută să CUREȚI orice fel de pantofi. Vor fi ca noi!

Nu este niciun secret că femeile au au pasiune foarte mare pentru pantofi. Aparent, niciodată nu poți avea prea multe perechi, stiluri sau culori. Totuși, pentru că nu putem cumpăra tot ce ne dorim, e bine să știm să avem grijă de ceea ce avem. Indiferent ce pantofi porţi, vei arăta mult mai bine dacă nu au zgârieturi sau pete.

Iată cinci moduri de a-ți curăța pantofii:

Lustruiește pantofii de lac cu vaselină

Petele sunt inevitabile la pantofii de lac, fie ei de culoarea pielii sau negri. Pune puțină vaselină pe o cârpă curată și freacă ușor până dispar petele, iar pantofii vor fi strălucitori.

Curăță pielea naturală cu balsam de păr

În loc să îți cumperi cremă de pantofi, pune puțin balsam de păr pe o cârpă curată și freacă-ți ușor cizmele de piele. Ceara din balsam va hidrata pielea, la fel cum face și cu părul tău.

FOLLOW ME

Ai grijă de pantofii tăi sport folosind o radieră

Da, radiera e un dar de la zei pentru a-ți păstra teneșii curați. Umezește-o mai întâi și apoi șterge petele, care or să dispară ca prin magie.

Îndepărtează petele de pe pantofii dn velur folosind o gumă de șters

Folosește guma de șters nouă (albă sau roză) de la un creion, ștergâd pata. Frecarea va îndepărta murdăria și vei face și fibrele de velur să fie mai pufoase în același timp.

Revitalizează-și cizmele de ploaie din cauciuc cu ulei de măsline

Pelicula albă, cauzată de obicei de umiditate și căldură e cea mai rea. Toarnă niște ulei de măsline pe o cârpă curată și freacă cizmele cu mișcări circulare. Folosește puțin ulei.

Din dorința de a fi mereu la modă, femeile au tendința să cumpere piese vestimentare și accesorii pe care fie nu le poartă niciodată, fie le poartă dar look-ul final este unul nereușit.

Pantofii joacă un rol foarte important când vine vorba de aspectul exterior. Studiile au demonstrat că pantofii sunt printre primele lucruri pe care cei din jur le observă la noi și în funcție de care își fac o părere generală. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să ai numai pantofi scumpi, ci că trebuie să acorzi importanță câtorva detalii care fac diferența:

Accesoriile strălucitoare – Deși paietele arată foarte bine pe haine, când vine vorba de pantofi trebuie să fii foarte atentă să nu cazi în extrema kitsch-ului. Evită pietricelele și ornamentele cu sclipici pentru că se pot dezlipi foarte ușor. Dacă îți dorești totuși un accent de strălucire, alege pantofi în nuanțe metalice.

Încearcă să eviți pantofii foarte colorați, pentru că de cele mai multe ori au un aspect foarte ieftin. Nu uita că nu e recomandat să combini mai mult de două culori.

Deși la prima vedere pot arăta foarte frumos, pantofii din lac se deteriorează de obicei destul de repede și sunt foarte sensibili la zgârieturi și dacă nu sunt de foarte bună calitate nu vei reuși să-i porți de prea multe ori. Dacă totuși îți plac foarte mult, alege culori neutre pe care nu se văd ușor zgârieturile (bej, alb, negru).

Dacă vrei să porți pantofi cu animal print, trebuie să fii foarte atentă la culoarea și textura lor.

Pentru că își doresc să pară mai înalte, dar se simt incomod în pantofi cu toc cui, multe fete apelează la tocuri cu platforme. Din păcate, aceștia nu îți vor da aerul sofisticat pe care ți-l dorești, ba chiar îți vor deforma picioarele. E mult mai bine să alegi pantofi cu un toc mai mic, dar care vor arăta bine.

Oricât de mult ți-ar plăcea cum arată, nu purta niciodată pantofi incomozi. Nu numai că îți vor crea disconfort și nu vei reuși să ai postura potrivită. Nu uita că degeaba ai o întreagă colecție de pantofi frumoși dacă nu poți să stai în ei mai mult de 5 minute. Pe lângă faptul că îți vor crea dureri de spate și de picioare care te vor împiedica să te bucuri de eveniment, pe termen lung îți pot afecta serios sănătatea.

Dacă ești împotriva pantofilor din piele naturală, încearcă totuși să cauți mai multe alternative pentru ei. Multe dintre materialele din care sunt fabricați pantofii din piele ecologică sunt de proastă calitate și nu numai că se deteriorează foarte repede, dar emană și mirosuri neplăcute.

Nimic nu arată mai rău decât o pereche de pantofi vechi, neîngrijiți. Chiar dacă pantofii nu sunt noi, e important să îi păstrezi curați.

Nu uita că poți găsi modele de pantofi foarte frumoase și în outlet-uri sau magazine de second hand și nu trebuie să investești o avere pentru a arăta bine . Deși acestea sunt de cele mai multe ori noi, ar fi bine să cureți produsele înainte să le porți.

0 comentarii pe “5 secrete care te ajută să CUREȚI orice fel de pantofi. Vor fi ca noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.