5 soluții în lupta cu microbii

Mereu mi se spune cum trăiesc microbii în noi sau în jurul nostru și ar trebui cumva să ne împăcăm cu asta.
Mi se pare o soluție foarte bună pentru cine poate să stea linișit și să aștepte ca Providența să lucreze pentru el. Pentru noi toți, ceilalți, e nevoie de soluții sigure, ca să nu le spunem alternative.

Nu e nicio rușine să recunoaștem că atunci când e vorba de curățenie nu ai încredere în nimeni. Și că nu accepți jumătăți de măsură. Mai ales când ai copii.

Haideți să vedem care sunt cele 5 situații în care o mamă va reacționa serios în lupta cu microbii:

1.  Copilul când este mic știe că mâncarea, oriunde o găsește, sau se află ea, e bună.  Atât de simplu. De aceea trebuie să te asiguri că suprafața în care își petrece cea mai mare parte a zilei este curată încât… poți să mănânci de pe jos. Oricât de ingenioși veți fi, vă asigur că nimic nu dă un randament mai bun ca Dirt Devil. Un aparat care folosește puterea și calitățile de aburului pentru a curăța și dezinfecta pe moment. Vă spun și un secret. Dacă aveți o mochetă, scoateți repede peria pentru un rezultat sigur.

2. Și dacă tot vorbim despre lucrurile pe care nu le veți putea controla niciodată, câți copii nu își spală jucăria preferată în vasule de toaletă? Pentru ei toaleta este un vas cu o formă ingenioasă numai bună de testat pe jucării. Așa că decât să vă supărați, mai bine preveniți. Curățați bine în fiecare zi…știu, sună complicat, dar acesta este adevarul…zilnic. Dacă produsul pe care îl aveți nu dă rezultatele așteptate, puteți folosi fără nicio teamă oțet sau praf de copt.

3. Cea mai mare bucurie a copiilor este să fie liberi și să fie lăsați să facă tot ce își doresc. Doar că după o partidă de joacă prin noroi, gresia mea arată…nici nu o mai descriu, vedeți și singuri. Este una dintre situațiile în care nu vreau să încerc vreo metodă alternativă de curățat, când știu că pot să merg la sigur cu Dirt Devil. Aici e o pată mai dificilă. Hai să activăm steam boost. Și ce bine că se rotește la 180 de grade și ajunge și în locurile mai puțin accesibile.

4. Știu că pare exagerat, dar în multe țări civilizare locurile de joacă pentru copii se curăță săptămânal sau de câteva ori pe lună. Cum noi nu avem acest noroc, am câteva mici idei pentru mamele atente ieșit din comun cu cei mai mici. Nu plecați în parc fără șervețele umede. Sau dacă aveți un loc preferat, intim, în apropierea casei, care nu e prea mare, nu vă sființi să mergeți cu un pulverizator pentru șters geamurile pe care să îl folosiți pentru a șterge suprafețele pe care copiii le ating cel mai mult.

5. Copiii sunt mari artiști, nu-i așa? Desenează oriunde și oricând îi lovește inspirația. Cel mai bine este să îi lăsați să își dezvolte spiritul creativ. Și apoi să vă asigurați că suprafețele rămân ca înainte. Copiii mei scriu și pe gresie și pe parchet. Eu nici aici nu mă pot despărți de Dirty Devil. Aburul face repede uitat orice desen de pe parchet, iar apiratorul portabil Steamcleaner este perfect pentru curatarea suprafețelor de ceramică, de metal, dar și a geamurilor, cabinelor de dus. Plus că aburul pătrunde unde îndămânarea voastră v-ar trăda.

Dupa ce am testat zeci de soluții pentru curățat tot felul de suprafețe, pot să spun impăcată că nu mă mai pot despărți de Dirt Devil.

Un mop cu aburi care curață la fel de bine un covor, o mochetă, dar și gresia și faianța din baie sau bucătărie. Și nu mă mai satur să spun: elimină 99,9% dintre bacterii fără să folosească substanțe chimice dăunătoare. Doar cu abur.
Voi ce soluții aveți în lupta cu microbii?

0 comentarii pe “5 soluții în lupta cu microbii

  1. miruna says:

    Mi-a placut foarte tare faza cu toaleta, si eu mi-am gasit multe lucruri aruncate de baietelul meu in toaleta. Pe multe nici macar nu le-am mai recuperat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.